Skintegra Naro Ultralight uljni booster skvalana

Skintegra Naro Ultralight uljni booster skvalana

Skvalan je poželjno nadomjestiti koži jer je on na (sebumu bioidentičan) način vlaži i hrani te omekšava, oprksrbljujući je dodatnim esencijalnim masnim kiselinema i antioksidativnim učinkom. Isprobajte ovaj fantastičan booster 100%-tnog skvalana. Vratite životnost i jedar izgled svojoj koži!

89,00 kn (11,81 €)

Brand

Sastav

100% prirodno, bez alkohola, bez parabena, bez sintetskih bojila i mirisa, nije testirano na životinjama

Veličina

30ml

Vrsta kože

osjetljiva, reaktivna, svi tipovi kože

Odličan za kraj večernje njege, brzo se upija, ne masti kožu, ostavlja ju divnom, mekom i nahranjenom. Za ujutro nekima može biti previše jer ih možda previše masti. Za navečer jednostavno WOW.

Skintegra Naro Ultralight uljni booster skvalana koji nadoknađuje nedostatak istog u sebumu. Inače, skvalan je prirodno prisutna komponenta ljudskog sebuma čija proizvodnja značajno opada nakon 20. godine što rezultira smanjenom elastičnošću kože. Laički rečeno, koža je manje jedra, pojačano isušena i beživotna.

Važno je znati:

Skvalan deriviran iz maslinovog ulja od klasičnih je ulja različit i po tome što je izuzetno stabilan i kemijski slabo reaktivan. To je od izuzetne važnosti, ukoliko znamo da oksidirana ili užegla ulja imaju iritativni potencijal.

Proizvod je potpuno prirodan, bez dodatka parabena, denaturiranog alkohola ili etanola, sintetskih mirisa, bojila i drugih iritansa. Nalazi u staklenoj ambalaži.

Skvalan je poželjno nadomjestiti koži jer je on na (sebumu bioidentičan) način vlaži i hrani te omekšava. Oprksrbljuje kožu dodatnim esencijalnim masnim kiselinema i antioksidativnim učinkom.

Ključni sastojak Skintegra Naro Ultralight uljni booster skvalana:

  • Skvalan – u proizvodu Naro deriviran je kao komponenta iz maslinovog ulja te je od samog maslinovog ulja različit po tome što nema težak finiš na koži; također nema karakterističan miris maslinovog ulja niti pridonosi začepljenim porama te je stoga idealan za korištenje na svim tipovima kože, uključujući i one sklone nepravilnostima. Nanesen na vlažno lice, ili na lice već nahranjeno serumom ili kremom, skvalan pomaže spriječiti istjecanje vlage iz kože i time doprinosi očuvanju zdrave hidrolipidne barijere kože.

Upotreba Skintegra Naro Ultralight uljni booster skvalana:

  • Nanesen na vlažno lice, ili na lice već nahranjeno serumom ili kremom, skvalan pomaže spriječiti istjecanje vlage iz kože i time doprinosi očuvanju zdrave hidrolipidne barijere
  • Nježno umasirajte.
  • Pogodan za trudnice i vegane

Kako koristiti Naro?

Jednu do dvije kapi Nara, ovisno o individualnim potrebama, možete nanijeti samostalno na vlažno lice i vrat ili ga nanijeti kao zadnji korak u njezi nakon tonika, seruma ili kreme. Iznimka su jedino kreme sa SPF-om koje se uvijek nanose kao zadnji korak u njezi, dakle iza Nara. Naro je moguće i umiješati u hidratantne kreme i serume na uljnoj bazi kako bi se povećala hranjivost proizvoda.

Je li Naro pogodan za osjetljivu kožu i područje oko očiju?

Naro je u potpunosti pogodan i za osjetljivu kožu i za okoloočno područje.

Je li uljni booster Naro isto što i maslinovo ulje?

Ne. Naro je skvalan, odnosno derivat ili “esencija” maslinovog ulja koja sadrži sve kvalitete maslinovog ulja, ali bez mirisa i teške teksture maslinovog ulja. Skvalan je nekvarljiv, odnosno teško užegne (naspram većine ulja koje tada imaju visok iritativni potencijal).

Imam masnu kožu. Je li Naro za mene?

Ovisno o vašim osobnim preferencijama, Naro može ili ne mora biti idealna opcija za vas. Ukoliko tražite dugotrajno matiranje od proizvoda, onda vam svakako ne bismo preporučili Naro ili bilo koju uljnu komponentu u njezi jer oni uvijek kožu opskrbljuju s lipidima i s njima nikada nećete postići potpuno mat efekt. Matirajući proizvodi često dehidriraju kožu, zbog čega se ona masti još više. Kako bismo balansirali proizvodnju vlastitog sebuma, kožu je bitno ne isušivati i zato smatramo da je upravo Naro, kao izuzetno lagana proizvod, idealna opcija i za masnu kožu. S druge strane, u slučaju da uz masnu kožu imate i aktivne akne, preporučamo da ne koristite proizvode na bazi ulja, pa tako niti Naro.

Imam suhu kožu. Je li Naro za mene?

Ukoliko patite od suhe (i zrele) kože, Naro je odlična opcija za ljetni period jer kožu opskrbljuje lipidima, a pritom ne ostavlja težak masni trag. Zimi je Naro moguće i poželjno kombinirati s drugim težim uljima poput ploda divlje ruže, sjemenki marelice ili argana.

1 recenzija za Skintegra Naro Ultralight uljni booster skvalana

  1. Vanja

    Uz Spectru dobitna kombinacija!

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.