Kako se koristi Hårkontroll Boost i koja je preporučena doza?

Hårkontroll Man Boost za oštećenu i rijetku kosu

Ako ste odlučili temeljito obnoviti i popraviti kosu onda ste na dobrom mjestu. Korijen kose je najvažniji a svaka pilula sadrži kliničku dozu keratina od 500 mg koja mu je prijeko potrebna.  Naime, keratin Cynatine®HNS dokazano djeluje te ima sposobnost popravka oštećene kose te sprečava gubitak kose. U kombinaciji s biotinom i cinkom pomaže kosi da zadrži svoja prirodna svojstva, a bakar pridonosi prirodnoj pigmentaciji kose.

34,38  (259,04 kn)

Brand

Veličina

60 kapsula

Sastav

keratin (Cynatine®HNS), cink, bakar, vitamin B3, vitamin B6, vitamin B12, vitamin B8

Dodaci prehrani nisu zamjena za uravnoteženu prehranu. Važno je imati raznovrsnu i uravnoteženu prehranu te zdrav stil života!

Hårkontroll Man Boost za oštećenu i rijetku kosu je dodatak prehrani koji kosu osnažuje u teškim uvjetima izlaganja suncu, kada ste na moru ili proživljavate stresno razdoblje ili razdoblje neadekvatne prehrane. Kliničko istraživanje keratina Cynatine®HNS pokazalo je njegovu učinkovitost.

Korijen kose crpi svoju hranu iz krvožilnog sustava, a u njemu se nalaze informacije o svojstvima, kvaliteti boji, obliku i snazi Vaše kose. Kako biste zadržali zdravu i bogatu kosu punu sjaja i snage, važno je primjereno nahraniti korijen kose. Stoga je preporučeno povremeno obogatiti svoju prehranu posebnim dodacima.

Hårkontroll Man Boost sadrži patentirani i klinički dokazano djelotvoran keratin Cynatine®HNS koji ima sposobnost popravka oštećene kose te sprečava gubitak kose. Keratin u kombinaciji s biotinom i cinkom koji pomažu kosi da zadrži svoja prirodna svojstva, a bakar pridonosi prirodnoj pigmentaciji kose.

Kako se koristi i koja je preporučena doza?

  • upotrebljava se kao dodatak ostalim proizvodima iz linije Hårkontroll u razdobljima kada Vam je potrebna dodatna njega i regeneracija
  • uzeti 2 tablete dnevno uz obrok. Nemojte/nije potrebno prekoračiti preporučenu dnevnu dozu.Kako se koristi Hårkontroll Boost i koja je preporučena doza?

Što sadrži Hårkontroll Boost?

Vitamine i minerale, ekstrakt bambusa bogat silicijevim dioksidom te proso.

Što radi Hårkontroll Boost?

  • Hårkontroll Boost jača Vašu kosu kako bi zadržala svoj prirodni sjaj i snagu, posebno kada izgleda pomalo „umorno“
  • ima sposobnost regeneracije oštećene kose te sprečava gubitak kose  – klinička studija rađena na Cynatine®HNS u trajanju od 90 dana pokazala je senzacionalne rezultate, opadanje kose smanjilo se za 30%. Aktivni sastojci dolaze u kliničkoj dozi.

Što kažu korisnici?

Znanstveno ispitivanje sastojka Cynatine®HNS u trajanju od 90 dana pokazalo je senzacionalne rezultate. Ispitanici su potvrdili da je došlo do smanjenja opadanja kose za 30 %, do povećanja snage kose za 12 % te da je kosa bila vidljivo sjajnija i bujnija.

Korijen kose je najvažniji!

Korijen kose crpi svoju hranu iz krvožilnog sustava, a u njemu se nalaze informacije o svojstvima, kvaliteti boji, obliku i snazi Vaše kose. Kako biste zadržali zdravu i bogatu kosu punu sjaja i snage, važno je primjereno nahraniti korijen kose. Stoga je preporučeno povremeno obogatiti svoju prehranu posebnim dodacima.

Sastav:

keratin (Cynatine®HNS), cink, bakar, vitamin B3, vitamin B6, vitamin B12, vitamin B8

Napomena: Dodaci prehrani nisu zamjena za uravnoteženu prehranu. Važno je imati raznovrsnu i uravnoteženu prehranu te zdrav stil života!

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Hårkontroll Man Boost za oštećenu i rijetku kosu”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.