BeautyBlender liner.designer za nanošenje tuša

BeautyBlender liner.designer za nanošenje tuša

BeautyBlender liner.designer za nanošenje tuša za oči pomoći će vam kod prciznog nanošenja linija tušem za oči. Jednostavna upotreba osigurat će savršeno simetrične linije. Fleksibilan, s tri različite strane za tri različita nanošenja postaje saveznik i najomiljeniji proizvod s kojim ćete nanositi tuš kao profesionalac.

14,76  (111,21 kn)

BeautyBlender liner.designer za nanošenje tuša za oči pomoći će vam kod preciznog nanošenja linija tušem za oči. Jednostavna upotreba osigurat će savršeno simetrične linije. Fleksibilan, s tri različite strane za tri različita nanošenja postaje saveznik i najomiljeniji proizvod s kojim ćete nanositi tuš kao profesionalac. Sada je lako ostvariti sve stilove nanošenja tuša koje ste zamišljali. Savršen za upotrebu sa svim tuševima za oči, olovkama, tuševima u gelu i kremi. Dolazi u kompaktnoj kutijici s ogledalom koje 5X povećava sliku te priljepkom koji omogućava brzo i jednostavno korištenje bilo kada i bilo gdje.

Osim za nanošenje tuša olakšat će vam nanošenje maskare, kako na gornje tako i na doljnje trepavice, te pravilno nanošenje olovke oko ruba usana.

Upotreba:

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “BeautyBlender liner.designer za nanošenje tuša”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.