Zašto započeti proljetnu beauty rutinu s Apivita Queen linijom?

Zašto započeti proljetnu beauty rutinu s Apivita Queen linijom?

Zima prolazi ali je neumitno ostavila trag na našoj koži. Što si prije priznamo ovu činjenicu prije ćemo svojoj koži omogućiti kvalitetno buđenje. Nismo slučajno odabrali Apivitinu Qeen Bee liniju. Svoja iskustva i iskustva zadovoljnih korisnica diljem svijeta moramo podijeliti s vama.

APIVITA QUEEN BEE DNEVNA KREMA SPF20

Krema koja je pogodna za sve tipove kože. SPF 20 pruža učinkovitu zaštitu protiv fotostarenja kože te Grčka matična mliječ inkapsulirana u liposome ubrzava regeneraciju kože, zaglađuje bore i povećava elastičnost i živost. SPF 20 pruža učinkovitu zaštitu protiv fotostarenja kože te UVA/UVB zračenja. Elastičnost i hidratacija su povećani te osjećate mekoću i podatnost pri dodiru. Ne podcjenjujte moć prvog proljetnog sunca. Pripremite se na vrijeme.APIVITA Queen bee dnevna krema SPF20

APIVITA QUEEN BEE KREMA ZA PODRUČJE OKO OČIJU

Proljetni umor koji nas često zahvaća, odražava se i na našoj koži. Posebno je vidljiv na području oko očiju?  Grčka matična mliječ inkapsulirana u liposome ubrzava regeneraciju kože, zaglađuje bore i povećava elastičnost i živost. Patentirani ekstrakt propolisa pruža antioksidativni učinak i štiti kožu od oksidativnog stresa i štetnih utjecaja iz okoliša.  Mrzite tamne kolutove i pogled neprospavanih noći? Fine linije i bore su sve vidljivije? Promijenite rutinu!

APIVITA QUEEN BEE NOĆNA KREMA

Noć ima svoju moć! Upravo nevjerojatnu moć prirode pružit će vam ova krema. Zašto? Grčka matična mliječ ubrzava regeneraciju kože, zaglađuje bore i povećava elastičnost i živost. Osobito obnavlja kožu tijekom noći, dok je pojačana regeneracija kože i dijeljenje stanica. Uz ostale benefite, sadržane u ovoj kremi, vaša koža je hidratizirana, nahranjena i blistava. Obnovljena.

APIVITA QUEEN BEE SERUM ZA LICE

APIVITA Queen bee serum za lice serum je visoke učinkovitosti sa poboljšanom formulom; neizostavan korak u holističkom tretmanu protiv starenja kože. Proizvod dizajniran najnovijom naprednom tehnologijom koja pruža koži izravni lifting.

Uskladite svoj bioritam s prirodom

Kao dio prirode ne možemo kvalitetno živjeti ignorirajući prirodne procese. Naše tijelo i naravno koža, kao najveći ljudski organ, teži k sjedinjavanju istima. U novoj, QUEEN BEE liniji, APIVITA je zamijenila vodu infuzijom divlje ruže iz Nymfaio naselja, iz regije Florina. Ona je bogata polifenolima i povećava antioksidativni učinak proizvoda. Do 100% prirodni sastojci pružaju vašoj koži upravo ono za čim tragate.

Hvala na čitanju!

Nema komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.