Zašto je oksigenacija lica novi hit? Čitajte dalje…

oksigenacija lica

Ako ste u potrazi za savršenim rješenjem za kontinuirano održavanje kože lica i ciljano liječenje specifičnih stanja kože…

U posljednje vrijeme vjerojatno ste čuli za pojam oksigenacija lica. Donedavno nepoznati pojam trenutno je jedan od najpopularnijh beauty izraza na hrvatskoj sceni i vjerujemo da vas zanima o čemu se tu zapravo radi.

Započnimo od naše dnevne rutine koja uključuje posao, stres, nečisti zrak, brojne obaveze i kožu lica i vrata koja ‘pati’ zbog svega navedenog. Teško da će nam lice biti savršeno pokraj toliko čimbenika koji imaju utjecaj na njegove nesavršenosti. Pa nastane jedna akna na čelu, pojavi se nova bora u kutu oka i sve nekako postane loše. Neka vas to ne obeshrabri – oksigenacija lica je osmišljena da vam popravi raspoloženje upravo u takvim situacijama.

Konkretno, ova tehnologija koristi prirodni kisik iz unutrašnjosti kože. Oksigenacija pomaže pojačavanju cirkulacije u sitnim krvnim žilama, što rezultira pomlađenom kožom te svježem i mladom izgledu. Pokraj toga, tu je i piling vanjskog sloja kože tako da zapravo dobivate obnovljenu i osvježenu kožu iznutra i izvana.

Najbolje od svega jest to da uređaj za oksigenciju možete koristiti kod kuće. Geneo personal aparat za oksigenaciju lica je malen i lako prenosiv uređaj koji djeluje na povećanje razine kisika u koži na način da ga privlači iz dubinskih slojeva na površinu uz pomoć najnaprednije Oxygeneo tehnologije.

Oksigenacija pomaže pojačavanju cirkulacije u sitnim krvnim žilama, što rezultira pomlađenom kožom te svježem i mladom izgledu.

Rezultat je svježija, svjetlija i zdravija koža. Liječnički proizvod, klinički testiran za upotrebu kod kuće zamijenjuje daleko skuplje uređaje i facial tretmane, a isplativost je vidljiva već nakon nekoliko tretmana. Može se koristiti na raznim tipovima kože, bez obzira na dob i potrebe, što ga čini savršenim rješenjem za kontinuirano održavanje kože lica i ciljano poticanje mladog i svježeg izgleda kože.

Nadamo se da smo odgovorili na pitanje što je oksigenacija lica, za više detalja ostavite komentar. Hvala na čitanju!

Nema komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.