Zaštita kose od sunca: Macadamia Endless Summer

zastita kose od sunca macadamia endless summer

WOW Junkie ti želi da se na plaži osjećaš lijepo i sigurno, ovi proizvodi pomoći će ti da svoju kosu zaštitiš od sunca

Ako vam je bitna zaštita kose od sunca tijekom cijelog ljeta te tražite pouzdano i kvalitetno rješenje jednog proizvođača, svakako obratite pozornost. Naime, predlažemo da pogledate Macadamia Professional Endless Summer liniju.

Macadamia je poznata po svojim proizvodima koji kosi vraćaju živost i sjaj te je u potpunosti tranformiraju. Za to je zaslužna posve nova formula PRO OIL COMPLEX. U pitanju je posebna mješavinu ulja makadamije i argana, bogata omega 7, 5,3 i 9 masnim kiselinama koja ne čini kosu teškom, a istovremeno je dubinski hrani i obnavlja iznutra prema van. Svaki proizvod iz linije Endless Summer sadrži ovu formulu:

Koje proizvode koristiti kada je u pitanju zaštita kose od sunca?

ŠAMPON

Probajte Macadamia Professional Sun&Surf šampon. Prikladan je za svakodnevnu upotrebu, nježno čisti ostatke soli, naslage proizvoda i klor. Njeguje kosu tijekom cijele godine.

REGENERATOR

Za duboku regeneraciju i obnovu koristite Sun&Surf regenerator koji će zagladiti i hidratizirati kosu, a potom je raščešljajte NO Tangle Limited Edition četkom! Ona će vam pomoći rasčešljati zamršenu kosu bez neugodnog čupanja i lomljenja.

Zaštita kose od sunca

U trenucima rezerviranim za plažu i izravno sunce svakako posegnite za Sun Shield Dry Oil Veil – tretman koji stvara zaštitni sloj na vašoj kosi. Čuvat će kosu od oštećenja i suhoće.

NAKON SUNCA

Koristite After Sun Leave-In regenerator u spreju. On se ne ispire, trenutno se upija i njeguje kosu. Za cjelodnevni miris i osjećaj njege i ljeta imajte ovaj sprej sa sobom u torbi. Djeluje i kao SOS za dobro raspoloženje 🙂

Uz Macadamia Endless Summer kolekciju vaša će kosa biti njegovana i na suncu, a vi se uvijek osjećati onako slobodno kao na ljetovanju!

Nema komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.