WOW Junkie kako radi besplatna dostava

besplatna-dostava-za-proizvode-iznad-30000-kuna-wow-junkie5-1024x748

U ovom postu detaljnije ćemo opisati što znači besplatna dostava.

Pravo na besplatnu dostavu ima svaki naručitelj s iznosom na računu većim od 300,00 kuna. Ako je ta svota manja tada se dostava naplaćuje 25,00 kuna.

Mi u WOW Junkie timu vjerujemo da samo najbolja kupovina, koja teče posve glatko i u potpunosti pruža najbolji proizvod i uslugu za Vaš novac može završiti onim što mi nazivamo WOW efekt. Radimo na tome da u dogledno vrijeme u potpunosti ukinemo trošak dostave ali, da vas ne lažemo, to nije jednostavan proces koliko izgleda.

Jedan od sastavnih dijelova WOW efekta jest i mogućnost besplatne dostave proizvoda u Vaš dom ili, kada to posebno navedete, na neku drugu lokaciju za neku drugu Vama dragu osobu.

Sama isporuka kreće isti dan ako je kupac robu naručio do 12 sati radnog dana. Kada je riječ o vikendu tada dostavna služba ne radi. U tom slučaju proizvodi se šalju u ponedjeljak ili, u slučaju praznika i neradnih dana, prvog radnog dana.

Krenite na naslovnicu WOW JUNKIE!

1 komentar
  1. Majčin dan najbolji poklon za mame! – Wow Junkie

    […] Zašto uopće kupovati kod nas? Zato jer ćemo tvoj paket dodatno personalizirati finim testerima najboljih brandova, ubaciti poruku i osigurati besplatnu dostavu. […]

    Odgovori

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *