WOW Junkie kako radi besplatna dostava

besplatna-dostava-za-proizvode-iznad-30000-kuna-wow-junkie5-1024x748

PSSST >>> Otvorili smo BOŽIĆNU TRGOVINU, mjesto s najvećim izborom poklon paketa za Nju ili Njega, bez stresa i gužve odaberite sve za vaše najmilije!

U ovom postu detaljnije ćemo opisati što znači besplatna dostava.

Mi u WOW Junkie timu vjerujemo da samo najbolja kupovina, koja teče posve glatko i u potpunosti pruža najbolji proizvod i uslugu za Vaš novac može završiti onim što mi nazivamo WOW efekt.

Jedan od sastavnih dijelova WOW efekta jest i mogućnost besplatne dostave proizvoda u Vaš dom ili, kada to posebno navedete, na neku drugu lokaciju za neku drugu Vama dragu osobu.

Pravo na besplatnu dostavu ima svaki naručitelj s iznosom na računu većim od 300,00 kuna. Ako je ta svota manja tada se dostava naplaćuje 25,00 kuna.

Sama isporuka kreće isti dan ako je kupac robu naručio do 12 sati radnog dana. Kada je riječ o vikendu tada dostavna služba ne radi. U tom slučaju proizvodi se šalju u ponedjeljak ili, u slučaju praznika i neradnih dana, prvog radnog dana.

Krenite na naslovnicu WOW JUNKIE!

  1. […] Zašto uopće kupovati kod nas? Zato jer ćemo tvoj paket dodatno personalizirati finim testerima najboljih brandova, ubaciti poruku i osigurati besplatnu dostavu. […]

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.