WOW Junkie kako radi besplatna dostava

besplatna-dostava-za-proizvode-iznad-30000-kuna-wow-junkie5-1024x748

U ovom postu detaljnije ćemo opisati što znači besplatna dostava.

Pravo na besplatnu dostavu ima svaki naručitelj s iznosom na računu većim od 380,00 kuna. Ako je ta svota manja tada se dostava naplaćuje 30,00 kuna (HP) odnosno 38 kuna (GLS).

Mi u WOW Junkie timu vjerujemo da samo najbolja kupovina, koja teče posve glatko i u potpunosti pruža najbolji proizvod i uslugu za Vaš novac može završiti onim što mi nazivamo WOW efekt.

Jedan od sastavnih dijelova WOW efekta jest i mogućnost besplatne dostave proizvoda u Vaš dom ili, kada to posebno navedete, na neku drugu lokaciju za neku drugu Vama dragu osobu. Ili, ako tako zahtijevate, dostavit ćemo vam vaše WOW proizvode istoga dana u ured. Ako je vama bitno i nama je bitno!

Sama isporuka kreće isti dan ako je kupac robu naručio do 12 sati radnog dana. Kada je riječ o vikendu tada dostavna služba ne radi. U tom slučaju proizvodi se šalju u ponedjeljak ili, u slučaju praznika i neradnih dana, prvog radnog dana.

Krenite na naslovnicu WOW JUNKIE!

3 komentara
  1. Majčin dan najbolji poklon za mame! – Wow Junkie

    […] Zašto uopće kupovati kod nas? Zato jer ćemo tvoj paket dodatno personalizirati finim testerima najboljih brandova, ubaciti poruku i osigurati besplatnu dostavu. […]

    Odgovori
  2. Postovani , dali ste imali u ponudi kremu dr Brandt , Crease release ?

    Odgovori

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *