WOW BEAUTY BOX JE TU – NAPUNITE ČARAPICE!

WOW BEAUTY BOX

Naravno, svaki beauty box mora imati svoju temu. Tema prvog WOW Beauty BOX-a ste Vi i to baš za napuniti čizmicu  – vi ste nama WoW!

Punimo čizmice!

WOW Beauty BOX našao se na stranicama trgovine wow-junkie.com. Nije da se nismo pomučili, ali vrijedilo je. Vjerovali ili ne, s nama su na BOX-u  radile ekipa iz još dvije agencije. Savjete smo pokupili i od jednog specijalizirang shopa za poklone. Dizajn bannera, dizajn naljepnica, pozdravnih kartica, odabir sadržaja… sve je to djelo profesionalaca.

Rezultat: Beauty BOX je uistinu WOW. Odnosno meni je WOW. Da me netko ‘pogodi’ ovakvim poklonom mahao bih repom. I stvarno se nadam da će vam se svidjeti. (Čitaj dalje ispod proizvoda.)


Naravno, svaki beauty box mora imati svoju temu. Tema prvog WOW Beauty BOX-a ste Vi i to baš u vrijeme punjenja čizmica!

Naime, mjesecima smo prikupljali podatke što volite, što gledate, što komentirate na društvenim mrežama i na temelju tih podataka izdvojili proizvode. Na kraju WOW beauty BOX sadrži osam proizvoda za njegu kose, kože i lica.

WOW JUNKIE BEAUTY BOX sadrži:

– proizvode u punoj i u travel veličini.

– cijena je 299 kuna a proizvodi su vrijedni preko 700,00 kuna

– dostava je besplatna

How cool is that? Da kojim slučajem nismo uspjeli posložiti beauty box onako kako smo željeli – ne bismo ga ni stavili u prodaju. Jednostavno je tako.

Hvala na čitanju!

Claudio

Nema komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.