Walk Of Shame pribor za preživljavanje (ili kako uvijek izvući najbolje iz sebe)

Walk Of Shame pribor za preživljavanje

AKO ZNAŠ ZA FILM ONDA MOŽEŠ ZAMISLITI O ČEMU JE OVAJ POST…

Svaka od nas je barem jednom doživjela takozvani Walk Of Shame. To je kraj super izlaska kada vas doslovno istjeraju iz kluba u šest ujutro nakon što ste popili pola šanka, razbili pola inventara i plesom obilježili svaki stol. Meni su takvi izlasci najdraži.

Ono što mi nije toliko drago: Put do kuće.

Bilo da čekam taksi s polurazmazanom šminkom, prljavom haljinom i poderanim najlonkama. Ili hodam (bauljam) uokolo jer očekujem da mi svjež zrak pomogne u hrvanju s mamurlukom skrušeno priznajem da vjerojatno i nisam lijep prizor. Nikad više… Nikad više… Slobodno dodaj i posljednji prizor ove drame po želji. Ovaj je moj: mimoilaženje sa susjedima koji sa troje djece, uglancani i mirišljavi, kreću na misu, a ja stižem kao s bojnog polja. Ne zezam se.

Kako bih olakšala budućim naraštajima osmislila sam walk of shame survival kit (ili kako uvijek izvući najbolje iz sebe).

1. B.A.L.E.R.I.N.K.E.

Čitajte mi s usana. Svaka od nas ima torbicu vani, kupite male balerinke koje se daju zarolati i stanu u svaku torbicu. Osim što će vam biti lakše doteturati doma itekako umanjuju vašu pojavnost i buku koju proizvodite štiklama. Stealth mode on.

2. Vlažne maramice

Ovo je must have sam po sebi. Možda će netko reći: Tihana pa to ima svaka žena. Ja kažem: OK, a zašto onda svaka druga žena u pet ujutro izgleda pomalo neuredno.

3. Žvake

Ako smo u tom stanju uspjele dozvati taksi onda je udaviti taksista zadahom jako loš izbor. Slijede ulaz ili i lift. Jednostavno ne želite da se iz vašeg zadaha može osjetiti cijela vinska karta.

4. Rumenilo

Priznajte da njega već imate u torbici, nakon što ste skinuli šminku vlažnim maramicama, priuštite svojim obrazima malo boje kako biste izgledali kao da ste se probudili nakon kvalitetnog sna (super mi je kako ovo cool zvuči dok čitaš tekst)

5. Češalj

Baš kao i balerinke. Naime, postoje toliko cool minijaturni češljići da bez problema stanu u najmanju torbicu, a dobro će doći kada frizura na koju ste potrošili sate kako bi izgledale savršeno, krene iz groznog u još gore.

Dakle, u torbicu, osim novaca, osobne i ključeva ugurajte i ovih pet stvari. Poderane najlonke bacite, haljinu poravnajte, kosu ukrotite i šminku skinite vlažnim maramicama. Ne zaboravite žvake i rumenilo.

Wow savjet:

Na putu do kuće stanite u pekaru i kupite kruh. ‘Oh, dobro jutro susjeda! Evo ustala sam se još prije dva sata (dvadest i dva), pospremila stan, pripremila ručak i kupila svježi kruh. Prava dama.

Nema komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.