Valentinovo? Tu je! Evo kako smo odlučili čestitati…

Valentinovo? Tu je! A naši brandovi vam ga i čestitaju, pogledajte kako!

Dragi naši,

U prvom redu želim da vam je svima Valentinovo svaki dan. Ako ne Valentinovo, može i nešto drugo, bitno je da se volite i poštujete. Da uvijek imate vremena za sebe i svoje bližnje. Uistinu to mislim.

I da. Hvala Vam što ste s nama. Neizmjerno mi je drago da ste prepoznali naš trud i rad i što mi to ovdje radimo. Sve vas je više. Jednostavno, vi ste naš vjetar u leđa. Hvala vam na tome.

U znak zahvalnosti pripremili smo malo iznenađenje, znate da WOW Junkie uvijek pažljivo bira proizvode za svoj shop. Isto smo se tako posvetili i odabiru brandova koji su na WOW ponudi. Nadam se da vam se odabir sviđa, ako imate savjet ili prijedlog, slobodno mi se javite na mail: claudio@wow-junkie.com

Claudio

WOW ponuda brandova:

Revitalash serumi

John Masters Organics

Lierac

Phyto

Jowae

  • Jowae, novi korejski brand također možete testirati na 20% OFF, nama se ponuda čini fer! Pregledajte Jowae.

Muška njega lica, brade, brkova…

Add Actives

  • Add Actives, jedan od zimskih bestsellera također vam čestita Valentinovo sa 20%. Pregledajte čudo od aktivatora.

Peter Thomas Roth

  • Peter Thomas Roth nudi vam kompletnu kolekciju na 10% OFF tijekom vikenda (subota 9 i nedjelja 10. veljače) pa požurite ako ste bacili oko na PTR proizvode!

Wetbrush četke za kosu

  • WETBRUSH, za koji neki kažu da su u pitanju najbolje četke za kosu na svijetu nudi svoje proizvode u WOW ponudi od 15 do 25%.

 

I to nije sve, u svaki paket, bez obzira na visinu narudžbe, zaključno sa 13. veljače extra dodajemo L’Orealove izdašne uzorke vrijedne 50 kuna.

Hvala na pažnji, slobodno krenite u shop! 🙂

Nema komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.