Tko je Nicholas Perricone

Tko je Nicholas Perricone, liječnik koji je stvorio revolucionarni MD perricone

 

Tko je Nicholas Perricone, liječnik koji je stvorio revolucionarni MD perricone

Za Perricone MD liniju luksuznih kozmetičkih proizvoda znaju samo najbolji beauty poznavatelji. Pravi znalci. Međutim i neke od njih potrebno je podsjetiti po čemu je ovo WOW kozmetika. Za početak, tko je Nicholas Perricone?

Perricone MD osnovao je Nicholas Perricone (1948. Branford, Connecticut,US ).

Liječnik, dermatolog, nutricionist, znanstvenik, inovator i filantrop. Autor je brojnih knjiga od kojih su neke dospjele na prestižnu listu New York Timesa: Wrinkle cure, The Perricone perscription, The Perriocne promise, Forever young.


Pogledajte kompletnu ponudu Perricone MD kozmetike u našem shopu ovdje.


Vizionar i svjetski priznati stručnjak

Ovdje je bitno naglasiti da unatoč poznim godinama dr. Perricone i dalje djeluje i radi. Sve što poučava dokazuje vlastitim primjerom. Njegova pojava je markantna, a um bistar i britak.

Kroz desetljeća postao je svjetski priznati stručnjak. Za svoja istraživanja potaknuta vječnim pitanjem, pokretačem djelovanja: ‘Kako pronaći put do prevencije i liječenja negativnih efekata kroničnih i subkliničkih inflamacija koje su uzrok starenja i bolesti’, nagrađen je brojnim nagradama javnosti i struke.

Dr. Perricone’s Cold Plasma linija uključuje kremu za tijelo, oči i serum za lice

Njegova ‘Inflamation Theory‘, pokazala se radikalnom. Njome je upozorio na važnost prehrane, nužnost nekih suplemenata i kozmetičkih tretmana. Već 1997. osnovao je Perricone MD i pokrenuo pravu revoluciju.

Cold Plasma, Vitamin C ester, Acyl-Glutatione…

Njegov pristup tretiranju kože i danas predstavlja zlatni standard u industriji ljepote. Sami proizvodi pokazali su se učinkovitiji od drugih i direktno se suprotstavili uobičajenoj invazivnoj dermatološkoj proceduri.

‘You can look your best, feel your best, and enjoy beautiful skin and optimal health, every day of your life.’

Njegove formule kao što su COLD PLASMA; ACYL-GLUTATIONE i VTAMIN C ESTER 15 u kojima je spojio strast za znanošću i vlastiti pristup healty ageingu kontinuirano podižu ljestvicu ljudskih očekivanja: približiti se korak bliže tajni mladosti i zdravom starenju.

Perriconeova strast? Poticanje drugih u preuzimanju kontrole nad vlastitim zdravljem. Prehrana (zdrava dijeta) predstavlja prvi stupanj. O tome dr. Niholas često poučava i pritom ističe sinergiju prehrane i dodataka suplemenata. Dakle zdrava prehrana + kozmetički inovativni proizvodi jedini su pravi put do zdravog starenja.

Nadamo se da smo odgovorili na pitanje: Tko je Nicholas Perricone. Ako imate upit ili komentar slobodno nas kontaktirajte na info@wow-junkie.

Hvala na čitanju!

Nema komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.