Predstavljamo SUMMER SHOP: Sve za sunčanje, plažu i dane uz more!

Sve za sunčanje, plažu i dane uz more

Na našoj naslovnici jednim klikom na ikonu ‘SUMMER SHOP’ stižete do sjajnih proizvoda za njegu lica, kose i kože ljeti

Sve za sunčanje, plažu i dane uz more! Što smo točno pripremili? Radi lakšeg snalaženja rubrika ‘Sve za ljeto’ podijeljena je na:

LICE TI TIJELO

samotamnjenje

Obuhvaća ulja za tijelo, u prvom redu sve za borbu protiv celulita. Iluminatore za sve tipove kože,  enzime za obnovu kože, tonirane kreme u boji kao i apsolutni WOW hit: Eminence ulje za masažu od šampanjca. Riječ je o specijalno izvedenom ulju za hidratantnu i opuštajuću masažu od lišća vinove loze (šampanjac i tokajac) koje će omekšati i hidratizirati kožu tijela. U ovoj rubrici pronaći ćete i arganovo ulje, hidratantne balzame za lice kao i posebni tzv. ‘body slim’ noćni koncentrat za tijelo kao i kreme za poprsja i kreme za pomoć prilikom mršavljenja.

KREME ZA SUNČANJE

pravilna njega kože ljeti

Vjerujemo da će vam kreme za sunčanje koje smo odabrali prema sastojcima dodatno uljepšati dane odmora koji su pred vama. U ponudi su zaštitni matirajući serumi i vodootporne kreme za sunčanje. Ukoliko kojim slučajem pretjerate s izlaganjem suncu tu je Elemis frangipani monoi ulje za tijelo koje je odlično za hidrataciju suhe kože ali i u svim slučajevima kada zatrebate pomoć kod opeklina.  U ovoj kategoriji pronaći ćete i dnevne kreme za zaštitu od sunca te kreme sa SPF faktorom koje uz čuvanje kože nude i odličan anti age efekt.

Svakako ne propustite posebni popust za kompletnu liniju ROC Soleil.

NJEGA KOSE LJETI

njega-kose-ljeti

Zbog sunca i soli ljeto je posebni izazov za kosu tako da ćemo se i mi u narednim postovima baviti upravo ovim temama. Naši stručnjaci redovito će vas savjetovati oko njege kose ljeti. WOW Junkie potpisuje svaki svoj proizvod tako da nemamo posebnih favorita. Za one koji vole apsolutne novitete pozornost skrećemo na Alterna Summer liniju koja plijeni pojavom, pakiranjima i učinkom. Naravno i cijena je bitan faktor pa provjerite i to.

SVE ZA SAMOTAMNJENJE

SAMOTAMNJENJE

 

Ovu rubriku smatramo izrazito bitnom i zato smo osigurali apsolutno najbolju liniju za samotamnjenje  na svijetu ali i neke druge proizvode. St. Tropez svjetski je poznati brand poznat po lijepom i trajnom učinku. Na stranicama ovih proizvoda u dijelu ‘Opis’, pronaći ćete i video tutoriale kako najbolje koristiti kreme za samotamnjenje. I nisu samo kreme i pjene u pitanju, čekaju vas i tonici za samotamnjenje te, naša posebnost, proizvodi namijenjeni tuširanju koji će vašoj koži osigurati neophodnu hidrataciju ali i sačuvati boju.

Lijepo je biti vlasnikom brončanog tema ali ne po svaku cijenu! Pazite se, provodite vrijeme u hladu, koristite kreme za sunčanje i redovito hidratizirajte svoju kožu.

Sad slobodno krenite istraživati vaš SUMMER SHOP, na njemu je sve za sunčanje, plažu i dane uz more. Hvala od srca na čitanju!

 

Nema komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.