Zato jer… Svaka žena treba crveni ruž. Točka.

L'Oreal Color Ritche Matte ruž za usne 227

Svaka žena treba crveni ruž u svojoj torbici. Crvene usne ipak su klasika, zar ne? Bez obzira želite li svečani izgled, poslovni ili jednostavno traperice i majicu. Vjerujte, crveni ruž bi vam trebao biti pri ruci. Ali, koja je crvena nijansa prava za vas?  Neka vaš podton kože budu vodič.

Igrajte se s različitim završnim obradama. Pronađite onu koja vam se najviše sviđa. Slijedite naše savjete u nastavku kako biste lakše donijeli odluku!

Svaka žena treba crveni ruž

Jednostavan način da saznate koji je vaš podton  je gledanjem u unutrašnjost vaših zapešća.

Izbor ovisi o određivanju vašeg podtona kože. Ako imate ružičaste ili hladne podtonove, posegnite za plavom bazom crvene boje. U međuvremenu, ako imate toplije podtonove, odlučite se za crveni ruž s narančastim podtonovima. Ako su vaše vene plave, imate hladan podton. Ako su vam vene zelene, imate tople podtonove. Ako ne možete točno odrediti imate neutralan podton. U tom slučaju će vam pristajati obje boje.

Jeste li spremni dodati savršen crveni ruž na svoj make up repertoar?

Da biste započeli odabir, ovdje je mnoštvo prelijepih opcija – od jarko crvene do tamnocrvene – za svaki ton kože.Nas je fascinirala kremasta formula koja sadrži hranjive sastojke poput omega-3, vitamina E i arganovog ulja. Ona vašim usnama pruža intenzivnu hidrataciju. Ovaj Color Rich SHine ruž nalazi se ovdje i jedan je od naših prijedloga.

Želite mat crveni ruž za usne držeći se crvene boje? Pokušajte nositi tamnocrvenu nijansu. Tamnija boja savršena je za nešto formalnije događaje. Na taj način ćete profinjeno istaknuti crvene usne na zabavi, u uredu, a da pri tome ne pretjerate. Ovaj sa slike dolje Color Rich Matte Ruž nalazi se ovdje.

Kada je riječ o izboru crvenog ruža za usne, uzmite u obziri i vaše osobne želje – bilo da odaberete nešto što je mat, svjetlucavo ili sjajno, ovisi o vama!

Hvala na čitanju i pišite nam. Rado odgovaramo na sve vaše upite!

Nema komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.