Sunčanje je COOL! Pozdravite Coola kozmetika za sunčanje na WOW Junkie shopu

Coola kozmetika za sunčanje

Naime, vrijeme je da vas razmazimo do kraja. COOLA je u pitanju

Vrijeme je da vas razmazimo do kraja. Coola kozmetika za sunčanje je u pitanju. To je potpuno prirodan, organic brand klinički testiranih proizvoda za sunčanje koji vam predstavljamo uoči (nadam se) sunčane sezone pred nama.

Ako ste upoznati sa situacijom, ako čitate deklaracije na proizvodima i zastanete minutu ili dvije i date si vremena da istražite određene sastojke – onda je ovo brand za vas. Coola je 100% okrenuta potrebama kupaca. Slobodno istražite na Google tražilici i vidjet ćete pozitivne reakcije. U Coola proizvodima naći ćete:

  • 70% organskih sastojaka što znači da smo totalno organic
  • Cruelty Free oznaku (proizvodi se NE testiraju na životinjama)
  • Samo najsvježije sastojke s lokalnih farmi (Farm to Face pokret), naime kako za sebe kažu: COOLA i sunce su prijatelji, a snaga sunca koristi se u rastu bilja koje će vas od njega zaštititi
  • Coola proizvodi pakirani su tako da slobodno možete checkirati svoj let bez bojazni da ćete morati baciti omiljeni proizvod

Prema tvrdnjama na www.coola.com u svakom proizvodu nude samo najčišće, eko sastojke. Zeleno ali luksuzno! Svaki od sastojaka zapravo je predvodnik u zaštiti i prihrani kože prilikom izlaganja suncu zahvaljujući vitaminima i antioksidansima koji pomažu u prikrivanju prvih znakova starenja.

Znamo da opsesivno pazite na ono što stavljate u sebe, a kako je s onime što stavljate na kožu? Na taj dio mislimo mi. I odlučili smo razviti liniju maksimalno okrenutu prirodnim, organskim, održivim i lokalno proizvedenim sastojcima, baš kao hrana kakvu volimo jesti. Parabene, ftalate, pabe… sve to ostavili smo po strani. Nije nam potrebno.

 

Coola

COOLA linija proizvoda za sunčanje odnosno zaštitu od sunca te za njegu kože u skladu je s trendom Farm to Face®. Što je Farm to Face? Ako znate za pokret ‘Od farme do stola’ ili kao kod nas ‘Od polja do stola’, a koji podrazumijeva da se hranite isključivo svježim, netom proizvedenim namirnicama, COOLA čini to isto samo sa kozmetikom. Koriste samo najsvježije i najprirodnije sastojke.

Bolje za tvoju kožu, bolje za okoliš.

COOLA!

Nadamo se da smo dali odgovor na pitanje ‘Što je Coola kozmetika za sunčanje’. Ako imate pitanja, slobodno nam se javite na info@wow-junkie.com!

Nema komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.