Što su peptidi i zašto su nam važni

što su peptidi

Svakog dana, u istraživanjima anti-aging proizvoda očekuju nas pozitivna iznenađenja. Kako smo odgovorili na vaše upite o važnosti probiotika u prehrani i njezi kože, danas ćemo otkriti što su peptidi i zašto su nam važni. Krenimo redom.

Što su peptidi, što kaže znanost?

Znanstveno gledano, peptidi su spojevi nastali povezivanjem 2 – 100 aminokiselina. Oni su fragmenti bjelančevina (proteina). Dakle, aminokiseline u određenoj formaciji nazivaju se peptidi. Naša je koža bazično izgrađena od peptida i zato su nam gotovo neophodni za mladalački izgled kože.

     Peptidi, iako multi-potentni, najbolji su prijatelji ostalim anti-aging sastojcima u kozmetici. Zajedničkim snagama  čine čuda vašoj koži. Stoga ih ne zanemarujmo!

Recimo to ovako: naš DNK je matrica. Kemijska molekula koja, sama po sebi,nije aktivna. Informacija je inertna i da bi bila pročitana potreban je aktvator. Peptid je informacijski aktivator.

Predstavljamo Elemis Peptide 4

Noćna krema/ulje Peptide 4 Elemisov je proizvod koji plijeni pažnju velikog broja kupaca diljem svijeta. Naime, ova formula potiče revitalizaciju kože i izgradnju zdravog tkiva. Jednostavno slama mnoge uzročnike preuranjenog starenja kože. Blagotvorno djeluje na umornu, suhu ili na bilo koji način oštećenu kožu.

Ukoliko su peptidi dobiveni iz prirodnih sirovina – njihovo se djelovanje umnaža i do 100 puta! Jedan od kvalitetnih proizvoda i njegov sastav pogedajte ovdje: Elemis Peptide4 noćna krema – ulje za obnovu kože koja uspješno pomaže kod ekcema, lišajeva, upaljene kože, akni, atopijskog dermatitisa.

WOW savjet

Važna informacija glasi: ljudsko tijelo ne može sintetizirati alfa-linolensku kiselinu, a upravo je ona sastavni dio spomenutog proizvoda. I za kraj. Kao i uvijek odličnu ponudu pripremili smo vam u obliku poklon paketa Elemis Beauty Sleep Trio za čišćenje, hidrataciju i pojačanu njegu zaista fantastični trio.  Uštedite i mirno spavajte dok Peptide 4 radi za vas!

Nadamo se da smo vam odgovorili na pitanje ‘Što su peptidi’. Hvala na čitanju!

Nema komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.