Što je vitamin C ester 15 i kako djeluje?

Što je vitamin C ester 15

Nakon višegodišnjeg istraživanja, proizveden je vitamin C Ester 15, u laboratoriju dr. Perriconea. Uspio je proizvesti 15% -tnu koncentraciju vitamina C, u stabilnoj formi.

Zašto je to bila uzbuđujuće prijelomna vijest u području njege kože lica? Upravo se želimo pozabaviti ovim pitanjem: Što je vitamin C ester 15 i kako djeluje?

Nastaje spajanjem prirodnog vitamina C i ulja palme

Dakle, vitamin C Ester 15 je snažna formula u borbi protiv starenja kože. Proizveden je spajanjem prirodnog vitamina C i ulja palme. Dr. Perricone kreirao je spoj koji optimalno dostavlja sve benefite koži. Prodire u nju i tako je obnavlja. Stvara barijeru koja štiti kožu od vanjskih utjecaja pa je cijeli tretman ubrzo nazvan revolucionarnim.

Ovakva formula puno efektnije dostavlja C vitamin stanicama kože. Nakon tretiranja koža puno duže, dugotrajnije uživa sve blagodati. Znači, puno snažnije nego sam vitamin C. Sam vitamin C brzo nestaje i njegovo djelovanje je kratkotrajnije.

Dubinski oporavlja i obnavlja

Nakon mnogih praćenja, ispitivanja i testiranja rezultati su bili izvrsni. Ustanovljeno je da se koža dubinski oporavlja što je i bio cilj. Zatim, postaje podatnija, svjetlija, sjajnija, mekša. Poznato je da C vitamin pomaže u dostavi kisika. Nakon ovog tretmana koža jednostavno prodiše jer vitamin C Ester 15 djeluje sistematski i dubinski. Stanice kože oživljavaju.

Upotreba i vidljivi rezultati

Stalna upotreba vrlo brzo daje rezultate. Oni se vide i osjete. Noćni tretman se pokazao kao kao vrlo učinkovit kao i pakiranje. Perricone MD Vitamin C Ester 15

Prvi efekt je vidljiv već za 7 dana u preko 80% ispitanika. Njihovo iskustvo govori sve. Ljudi diljem svijeta tvrde da su vrlo brzo osjetili da im koža lica odiše novom  svježinom. Minimalizirani su mnogi problemi s pigmentacijom i tankim linijama, grubom kožom i borama.

Kada početi s upotrebom vitamin C ester 15

Vitamin C je No1, među antioksidansima, koji sprečavaju starenje kože. Prije svega moramo shvatiti da koža stari na dva načina: iznutra i izvana. Znači nešto genetski nasljeđujemo, a ostalo je naš osobni način života. Naš najveći neprijatelj je stres, loše navike.

Velik je i vanjski utjecaj (UV- zračenje, zagađeni zrak, pretjerana upotreba solarija, loši i zdravstveno neprihvatljivi kozmetički proizvodi). Sve to se odražava i vidljivo je na koži. Znakovi koji upozoravaju na djelovanje su najčešće: pojava sitnih bora, opuštena koža, gruba i suha koža, promjena boje, pojava pigmentacije.

To je znak da morate posegnuti za kraljem među preparatima s kvalitetnom dozom C vitamina. On će na vašoj koži stvoriti zaštitni omotač, a istovremeno je oživljavati iznutra. Vitamin C Ester 15.

Nadamo se da smo odgovorili na pitanje Što je vitamin C ester 15 i kako djeluje, ako imate bilo kakvih pitanja ili iskustvava, napišite nam ih u komentraima.

Hvala na čitanju!

Nema komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.