Što je Geneo uređaj za oksigenaciju? Pročitajte više o ovom revolucionalnom proizvodu…

Geneo uređaj za oksigenaciju lica

Sama riječ „oksigenacija“ daje do znanja da je riječ o uređaju koji vaše lice opskrbljuje kisikom. U nastavku teksta pročitajte zašto je to bitno…

Uspješno smo vas educirali što je oksigenacija lica, nakon toga smo vas potaknuli da saznate kako koristiti Geneo Personal uređaj za oksigenaciju lica, a sada vam želimo reći nešto više o samom uređaju.

Ali prvo nešto o kisiku!

Slabljenjem cirkulacije zbog starenja stanice dobivaju sve manje kisika zbog čega se sporije obnavljaju. Starenje i razvoj bolesti direktno ovisi o količini kisika u stanicama. Kisik ne samo da liječi, nego i pomlađuje. U medicini gotovo da i nema bolesti gdje primjena kisika u hiperbaričnim komorama ne pomaže.

Geneo Personal bazira se na inovativnoj OxyGeneo tehnologiji i pruža 3 u 1 iskustvo – čišćenje, piling i oksigenacija.

Za razliku od nekih uređaja za lice s kojima utrljavate mjehuriće zraka po licu, Geneo Personal svojim djelovanjem potiče kisik ispod površine kože te ga dovodi do stanica kože. To pomaže pojačavanju cirkulacije u sitnim krvnim žilama, što rezultira pomlađenom kožom te svježem i mladom izgledu. Vrlo zanimljivo je da Geneo Personal uređaj za njegu lica koristi tri najučinkovitije tehnologije za njegu kože koje su trenutno popularne, kao što su OxyGeneo, Ultrasound i TriPollar RF.

Upotreba Geneo personal

Geneo Personal može se koristiti na dnevnoj bazi za čišćenje Vaše kože te jednom tjedno kako bi napravili blagi piling te takododatno nahranili i obogatili Vašu kožu kisikom.

Geneo Personal je siguran i jednostavan, djeluje uz pritisak samo jednog gumba, vrlo je jednostavan i intuitivan za korištenje. Vodootporan je te i lako se održava. Uređaj je klinički testiran i patentiran.

Geneo Personal uređaj može se koristiti na raznim tipovima kože, dobi i potreba, što ga čini savršenim rješenjem za kontinuirano održavanje kože lica, za ciljano liječenje specifičnih stanja kože te za poticanje mladog i svježeg izgleda kože.

Što kupujete, što je sve u paketu?

1 x Geneo Personal uređaj za oksigenciju lica
1 x punjač s USB kabelom
4 x Geneo Personal kapsule
4 x Geneo Personal gel
1 x Geneo Personal krema
Korisnički priručnik

Geneo uređaj možete kupiti na našem webshopu, možete odabrati između tri boje (bijela, roza i zelena) uz besplatnu dostavu unutar cijele Hrvatske!

Nema komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.