Što je Alfa Lipoična Kiselina i koja je njena uloga u kozmetici?

Što je Alfa Lipoična Kiselina

Osim detaljnog odgovora na pitanje Što je Alfa Lipoična Kiselina (ALA) naši stručnjaci predlažu vam proizvod koji im je uvijek pri ruci jer je fascinantan primjer spoja znanosti i prirodnih benefita

Alfa lipoičnu kiselinu naš organizam proizvodi u malim količinama. S godinama sve manje. To znači, potrebno ju je unositi hranom. Prehrana bi trebala sadržavati namirnice kao što su meso, jetrica, brokule, špinat, krumpir, rajčica, pivski kvasac i bobičasto voće. No, istina je ta, da najčešće ne dolazi do optimalnog unosa ovih namirnica što nije dobro.

Raznoliki i redoviti obroci mogu pomoći, ali što kada ne stignete?

Zašto je alfa lipoična kiselina bitna za nas?

Jednostavno rečeno, ona utječe na sve stanice u organizmu. Ugljikohidrate, bjelančevine i masnoće pretvara iz hrane u čistu energiju koja je potrebna organizmu.

Vrlo je snažan antioksidans. Ima zaštitni učinak na stanice. Potiče ih na obnavljanje. Vrlo je važno da pojačava učinak ostalih antioksidansa npr. vitamin C i E. Jedinstvenog  je kemijskog sastava te lako ulazi u mnoga tkiva (mozak, jetru, živce). Slična je vitaminima i poništava djelovanje slobodnih radikala.

Prehrana je svakako bitna jer je alfa lipoična kiselina esencijalna komponenta koja će pomoći da ostanete oštra uma, dobrog zdravlja, a vaša koža će biti odraz toga. Ukoliko prehrana nije zadovoljila unos alfa lipoične kiseline dobro je posegnuti za njenim suplementom.

Alfa lipoična kiselina i njega kože

Brojni problemi na koži često su produkt loše prehrane i upravo zbog svega navedenog bitno je nahraniti organizam iznutra. Jedan od takvih proizvoda koji preporučamo jest Perricone MD High Potency aktivator za lice (potrebna je svakodnevna upotreba da bi benefit bio potpun).

O čemu se radi? Ovaj revolucionarni preparat bogat je alfa lipoičnom kiselinom. Stanicama kože donosi energiju koja im je potrebna da bi ostale zdrave, mlade ili da se brže oporavljaju ukoliko postoji problem. Prevedeno: usporava znakove starenja. Stanice kože puni energijom, koža djeluje čvršće, podatnije i prirodnijeg je sjaja. Jedan od vodećih anti-aging preparata u svijetu i definitivno WOW.

Isprobajte ga čim prije! Nadamo se da smo odgovorili na pitanje što je alfa lipoična kiselina (ALA). Ako imate komentar slobodno ga napišite u komentarima. Hvala na čitanju!


PROIZVOD IZ POSTA


 

Nema komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.