Nova hit krema je tu: Elemis prokolagen krema Marine Cream sa zaštitnim faktorom spf 30

Elemis pro kolagen krema Marine Cream SPF 30

Krema za lice sa zaštitnim faktorom sačuvati će vašu kožu od preranog starenja!

Ljetne pripreme uz najbolje sastojke i proizvode ne mogu proći bez IT proizvoda. Od dolaska na tržište 2003. godine, Pro-Collagen Marine Cream isticala se kao drugačija vrsta anti-age kreme. Krema je inače poznata po svojoj laganoj, baršunastoj teksturi, nježnog mirisa i izvanrednih kliničkih rezultata. Sada se Elemisovoj bestseller Marine cream obitelji pridružila i verzija sa zaštitnim faktorom – Elemis prokolagen krema Marine Cream SPF 30. Rezultati istraživanja na korisnicima pokazuju sljedeće rezultate:

Izvor: Elemis.com

Mnogi proizvođači su bili neuspješni u dodavanju SPF sastojaka u kreme, no Elemis je sofisticiranom tehnologijom stvorio proizvod koji štiti od sunčevih zraka. Elemis prokolagen krema Marine Cream hidratizira i obnavlja stanice kože zahvaljujući prokolagenskoj kremi.

Elemis koristi samo najkvalitetnije sastojke iz prirode, a glavni sastojak Marine Cream je morska alga Padina Pavonica koja u kombinaciji sa zaštitnim faktorom stvara inovativan duo s višestrukim koristima za kožu. Revolucionarna krema Pro-collagene Marine Cream SPF 30 istovremeno obnavlja stanice kože i pouzdano štiti od štetnih sunčevih zraka. Pogledajte što poznate blogerice kažu o ovoj kremi:

Kompletnu Elemis ponudu možete pogledati ovdje. Hvala na čitanju!

Nema komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.