Steampod Karl Lagerfeld na WOW Junkie shopu

Steampod Karl Lagerfeld na WOW Junkie shopu

Dvije ikonske marke nadahnute pariškim stilom poznatom po svom elegantnom i šik rubu predstavljaju Steampod 3.0 Karl Lagerfeld. Steampod može stvoriti različite izglede – od kovrčavih i valovitih do ravnih. Utjelovljujući “kosu u pokretu”, on slavi temelje višeznačnog francuskog stila…

Izrazito smo ponosni što vam možemo predstaviti Limited Edition Steampod Karl Lagerfeld. Za početak odgovorimo odmah na najpostavljanija pitanja:

 1. Koja je razlika ‘klasične’ Steampod 3.0 pegle za kosu i Steampod Karl Lagerfeld? Što se tiče samih tehničkih specifikacija promjena nema, sve smo naveli niže u ovom postu. No, kada pogledamo sam proizvod u jedinstvenoj ambalaži i poklonu koji dobivate jasno je kao dan da je riječ o dobroj ponudi koja vrijedi više za vaš novac.
 2.  Kome je namijenjen ovaj proizvod? Svakoj ženi koja teško kontrolira svoju kosu ili koja brzo želi promijeniti svoj izgled iz ravne u valovitu i obrnuto.
 3. Koje su osnovne karakteristike Steampod 3.0 pegle za kosu? Ostvaruje savršen balans između izvedbe i njege kako bi pretvorio nemoguće u moguće: ravnanje kose bez problema. Efikasan i ergonomičniji no ikad, Steampod 3.0 laganiji je i tanji od prethodnika. S 360° rotacijskim ekstra dugim kabelom, aparat je još svestraniji i prilagođeniji za valovite frizure. Sada, s integriranim spremnikom za vodu postaje još lakši za upotrebu čak i prilikom putovanja.
 4. Što mogu očekivati od ove pegle za kosu? Profesionalni uređaj za kućnu upotrebu će vam osigurati neoštećenu, ravnu, svilenkasto glatku i povrh svega njegovanu strukturu vlasi.
 5. Mogu li Steampod Karl Lagerfeld platiti karticom, na rate…? Aposlutno, na kraju kupovine sami odredite koliko rata želite i to je to. Jednostavno je!

Steampod Karl Lagerfeld na WOW Junkie shopu

Steampod Karl Lagerfeld na WOW Junkie promo video

Kako se koristi Steampod Karl Lagerfeld

 • Uliti demineraliziranu vodu u spremnik
 • Izabrati temperatru u skladu s tipom kose – nema potrebe pregrijavati! Steampod nudi bolje rezultate ravnanja i disciplinu kose pri 50° nižoj temperaturi nego prosječni stajling aparat
 • Stavite pramen kose po sredini pločica pazeći pritom da su oznake strelica na aparatu pozicionirane prema dolje. Povlačite aparat polako za što bolji rezultat
 • Preporučamo uporabu pegle s ostalim SteamPod proizvodima za njegu koje preporučuju stilisti za pojačavanje njegujućeg učinka

Steampod 3.0 u slučaju ravne kose:

Za idealan rezultat ravnajte svoju kosu po sekcijama (što je tanja sekcijarezultat je precizniji). Uzmite mali segment kose i polako pomičite peglu prema dolje od korijena prema vrhovima. Ovako trebate samo jednom proći svaku sekciju! 

Steampod 3.0 kada imate valovitu kosu:

Uvijek podijelite kosu u sekcije i pročešljajte. Za valove prirodnog izgledastavite tanki pramen kose između pločica i zamotajte ga oko pegle. Zatim rotirajte peglu dok ju polako vučete prema dolje. Kada ste gotovipustite da se valovi ohlade par minuta prije nego ih protresete ili pročešljate. Ovisno o debljini kosestavite 1-2 kapi SteamPod seruma na svoje prste za definiciju valova i 24h zaštitu od vlage. 

Steampod Karl Lagerfeld na WOW Junkie shopu

 

STEAMPOD prednosti korištenja:

Steampod Karl Lagerfeld na WOW Junkie shopu

 • STEAMPOD je prvi patentirani uređaj za ravnanje kose koji pruža neprestani protok pare pod visokim pritiskom
 • Sustav demineralizacije vode osigurava čistoću pare i izvrsnost krajnjeg rezultata. (Zapremnine 60ml)
 • Pet različitih temperatura (140°C-210°C) ovisno o potrebama, željenom stilu i samoj osjetljivosti kose
 • Izrazito tanki, pokretni češalj za raspetljavanje kose prije samog ravnanja, za besprijekorni zaglađen efekt
 • Visoko tehnološke anodne, keramičke, prilagodljive (pomične), metalne ploče za ravnomjeran pritisak i savršeno zaglađivanje od korijena do vrhova

Steampod gdje kupiti?

Za vas smo pripremili WOW cijenu i besplatnu dostavu te poklon iznenađenja. Kliknite na proizvod za kupovinu:

Inovativne karakteristike:

 • Kompaktna ručka obujma 138 mm umjesto 156 mm
 • Širina radne keramičke-pokretne ploče je 44 mm umjesto 52 mm
 • 5 postavki temperature od 140 – 210°C
 • Uređaj je spreman za uporabu odmah po paljenju | Zagrijavanje traje najviše 30 sekundi za razliku od tradicionalnih 90 sekundi
 • Dulji kabel za još komotniji rad

Rezultati L’Oréal Professionnel STEAMPOD pegla za kosu:

 • Blistava i sjajna boja
 • Neoštećena, ravna, svilenkasto glatka i povrh svega njegovana struktura vlasi
 • Ostaje ravna i do 72h*/**

STEAMPOD proizvodi za njegu kose:

SteamPod rutina omogućava optimalno poštivanje vlakna, do 24h antifriz učinak i potpuno zaglađivanje za mekanu i prirodno sjajnu kosu: Steampod Krema – krema koja se aktivira parom za normalnu do debelu/osjetljivu kosu Steampod Mlijeko – mlijeko koje se aktivira parom za tanju kosu Steampod Serum za zaštitu vrhova za sve tipove kose kao završni dodir nakon korištenja Steampoda.

(Napomena: STEAMPOD kreme i serum nisu uključene u cijenu ovog uređaja!)

STEAMPOD tehnologija u kombinaciji s pripadajućom linijom proizvoda garantira izuzetne rezultate čak  i na najzahtjevnijem vlasištu. Para je ključna kako bi se aktivirali STEAMPOD proizvodi za njegu kose. S druge strane, STEAMPOD kreme i serum, korištene s drugim tradicionalnim uređajem za ravnanje kose, ne daju ni približne rezultate, jer je sastav proizvoda koncipiran na način da se aktivne tvari otpuštaju tek djelovanjem pare pomoću koje prodiru dubinski unutar vlakna kose, prvenstveno štiteći integritet strukture, a sekundarno dajući nevjerojatne i dugotrajne rezultate.

*Uz uređaj preporuča se korištenje pripadajuće Pro-Keratinske linije proizvoda STEAMPOD
*Linija sadrži dvije kreme aktivirane parom za zaglađivanje i obnavljanje kose, kremu za prirodnu do lagano osjetljivu kosu i kremu za osjetljivu do izrazito osjetljivu kosu. Obje kreme sadrže Pro-Keratin, ceramide i kationske agense koji pomažu u obnavljanju vlakna i jačanju međustaničnog cementa, za optimalnu zaštitu od oštećenja izazvanih zaglađivanjem.

**Treći proizvod u liniji je zaštitni serum aktiviran parom s hranjivim ekstraktima avokada i marelice. Specijalno dizajniran za izrazito oštećenu i oštećenu kosu. Koristi se na oštećenim dijelovima i vrhovima kojima je potrebna posebna njega.

Steampod Karl Lagerfeld na WOW Junkie shopu bit će postavljen dk traju zalihe i stoga požurite u kupovinu!

Nema komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.