Odaberi 20% OFF uz Dan Planeta Zemlje, pogledaj WOW ponudu!

Dan planeta Zemlje zemlje

U nadi da će ti dan biti veseo i uspješan uz Dan planeta Zemlje, WOW Junkie tim za tebe je priredio posebnu čestitku. Odabrali smo dva 100% prirodna i totalno organic branda samo za tebe i osigurali ti popust na njihove savršene proizvode od čak 20%. Kako?

  • pogledaj i odaberi svoje omiljene green proizvode
  • pri kraju kupovine unesi kod: #danzemlje
  • sustav će ti automatski obračunati 20% popusta na Madara i John Masters Organics proizvode (drugi brandovi nisu uključeni).

I da. Obzirom na visinu računa, tvojem ćemo paketu pridodati i do 5 totalno WOW testera organic proizvoda.

Hvala ti što paziš na Zemlju! 😉

P.S.: Požuri jer ova akcija traje do nedjelje 24. travnja u ponoć. Detaljnije o brandovima:

Madara

Svaka žena zaslužuje biti u središtu Màdara svijeta! Ova snažna BIO kozmetika djeluje zahvaljujući vlastitoj razvijenoj formuli Galium 7 Complex te soku od breze. Predstavnici Màdare testirali su liniju na vlastitoj koži u posebno oštrim klimatskim uvjetima daleko na sjeveru Europe. Rezultati su bili spektakularni što dokazuje i klinički dokaz djelovanja.

– Màdara je učinkovita jer je njena osnova ekstrakt baltičkog bilja i breze. Biljke su to koje za vrijeme kratkih sjevernih ljeta svu svoju energiju usmjeravaju u taj kratak period cvata i trude se akumulirati jedinstvenu količinu aktivnih sastojaka. Upravo ti sastojci, to je ekstrakt Madare, ističe Lotte, kreatorica ovog iznimno uspješnog branda.

Kompletnu Madara ponudu možeš pogledati ovdje.

John Masters Organics

“Voli prirodu i uzimaj od nje samo koliko ti treba, budi selektivan i obavezno čekaj na priliku…”, jedan je od citata Johna Mastersa, frizera i stilista poznatih i slavnih koji stoji iza ovog prestižnog imena. John Masters poznat je po tome što u svojim proizvodima za njegu kose, kože i tijela, kombinira preko stotinu certificirano organskih sastojaka.

Kompletnu ponudu John Masters Organics proizvoda pogledaj ovdje.

Sretan ti Dan planeta Zemlje!

#DANZEMLJE

Nema komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.