Serumi za lice s vitaminom C, top lista

Serumi za lice s vitaminom C s navedenim izdvojenim proizvodima i brandovima.

C vitamin za lice i serum nalaze se visoko na listi vaših želja pa smo izdvojili favorite kupaca. Ne tražite dalje, jer ovo su najprodavaniji serumi za lice s vitaminom C!

Vitamin C u anti aging proizvodima postao je vrlo tražena roba, nije bez vraga da ga žene nazivaju ‘samo čarolija‘ jer, među ostalim, pomaže zadržati mladenački izgled bez odlaska estetskom kirurgu. Čak i vrlo niskim koncentracijama od 0.6% vitamin C djeluje učinkovito i predstavlja snažan antioksidans koji štiti od slobodnih radikala, stresa i utjecaja okoliša.

PSSST. >>> Ostavljanjem recenzije na kupljenom proizvodu u našoj trgovini ostvarujete pravo na kod za popust prilikom iduće kupovine! #budiwow

Da skratimo, serumi s vitaminom C u našem izboru pomažu kod:

  • smanjenja hiperpigmentacije na koži
  • proizvodnje kolagena
  • smanjivanja upalnih procesa i iritacija, umiruju crvenilo i ubrzavaju zacjeljivanje
  • i još mnogo toga

Ovo su serumi s vitaminom C koje preporučamo:

John Masters Organics Vitamin C serum za lice

JOHN MASTERS ORGANICS VITAMIN C anti aging serum

Sadrži askorbinsku kiselinu koja je oblik vitamina C topiv u vodi i na glasu je kao jednostavno najbolja. Vitamin C potreban je za rast i razvoj tkiva u svim dijelovima tijela, pomaže stvaranju kolagena, zacjeljivanju ranaSerum je obogaćen i sastojkom naziva superoxide dismutase koji je iznimno učinkovit bio-aktivni enzim odgovoran za neutralizaciju djelovanja slobodnih radikala.

NOVEXPERT Booster s vitaminom C

NOVEXPERT BOOSTER SERUM VITAMINOM C

NOVEXPERT Booster je bestseller koji u sebi sadrži 2 oblika stabiliziranog vitamina C – japanski vitamin C koji u Aziji ima status medicinskog proizvoda (hiperpigmentacija) i francuski vitamin C koji je  inkorporiran u silicij (protiv bora). Ukratko pravi booster za kožu!

 

 

Lierac Mesolift Vitamin C serum za lice

LIERAC MESOLIFT SERUM

Serum s tzv. mezoliftnim koktelom u kojem je jedan od glavnih sastojaka vitamin C, sadrži i druge vitamine i minerale te hijaluronsku kiselinu. Mnoge bloggerice za njega kažu da je totalni #musthave.

 

Eminence_+ gel od grejpa bogat vitaminom C Vitamin C serum za lice

EMINENCE GEL OD GREJPA BOGAT VITAMINOM C

Serum obogaćen grejpom koji djeluje kao antiseptik i stimulator limfe,aujedno ima i protuupalno djelovanje. Grejp je naravno i bogat izvor vitamina C.

Ostanimo u kontaktu! Postani WOW Junkie i očekuj kod za popust prilikom prve kupovine 🙂 

Nema komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.