Serum Vs. Booster i koja je razlika?

Serum Vs. Booster i koja je razlika?

Gledano prema broju pretraga u našem shopu boosteri su se u potpunosti izjednačili sa serumima. To znači da je velik broj korisnica i u nas rihvatio trend sve veće popularnosti boostera spram seruma. Pa krenimo pojasniti, u osnovama, što znači Serum Vs. Booster i koja je razlika?

Serumi su puno duže na tržištu. Predstavljaju temelj kvalitetne njege lica i kirurški precizno djeluju na specifičnu problematiku: fine linije, bore, živost i pigmentacija kože. U našoj trgoini pronaći ćete uistinu veliki broj seruma koji odgovaraju na sve vaše potrebe, probleme i sve tipove kože.

Boosteri su predstavljeni tek nedavno i glavna im je odlika da u nekim slučajevima oplemenjuju i osnažuju druge proizvode koje imamo u kolekciji (na primjer Add Actives Tetraforce). Druga, i mnogo bitnija činjenica jest ta boosteri puno snažnije djeluju na zaštitu – stvaraju barijeru i tako usporavaju proces hidratacije. Koža se manje i sporije isušava, a samim time i ‘nestaju’ fine linije i stine bore te nepravilnosti.

U klasičnim boosterima potražite ostale koncentrate pa tako ovisno o potrebi odaberite onaj s hijaluronskom kiselinom, omegama ili nećim trećim, za vas bitnim sastojkom.

Na kraju, ovdje se nalazi popis svih seruma i boostera na WOW Junkie shopu.


WOW savjet


Booster traje i traje, dovoljno je nanijeti tek nekoliko kapi na područje lica i vrata. Odličan je kao podloga za nanošenje šminke.

Nema komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.