RevitaLash serumi, pogledajte video i odgovore na najčešća pitanja

RevitaLash serumi tvoj su odabir ako želiš potaknuti prirodni rast trepavica i obrva. Je li siguran? Kako se koristi? Smeta li umjetnim trepavicama? Klikni

NAJČEŠĆA PITANJA O POPULARNIM SERUMIMA ZA RAST TREPAVICA I OBRVA

RevitaLash serumi izazivaju veliko zanimanje na tržištu. Do sada smo odgovorili na nebrojena pitanja. Ona najčešća izdvajamo ovdje kako bi najbrže sasznali o čemu je riječ. Krenimo redom.

RevitaLash serumi i Revitabrow su:

• Klinički testirani?

Da, obavljena su neovisna i potpuna klinička testiranja koja su pokazala da je RevitaLash potpuno siguran za korištenje gotovo bez iritacija.

• Nosim leće, mogu li koristiti RevitaLash?

Nezavisna ispitivanja su pokazala da korištenje RevitaLash proizvoda ne izaziva poteškoće kod osoba koje nose leće. Bitno je napomenuti da se valja pridržavati uputa i proizvod nanositi isključivo na trepavice i(li) obrve.

• Iscrtala sam obrve, što sad?

Savjetujemo da se uvjerite da je proces iscrtavanja (tetoviranja) obrva u potpunosti gotov i da je površina kože potpuno zacijelila. Da, možete ga koristiti.

• Ipak, strah me.

Za ovo nema potrebe. RevitaLash je baziran na vodi i neće, odnosno nema, negativno utjecati na lažne trepavice/obrve. Potaknut će rast prirodnih!

RevitaLash serumi u glavnoj su ulozi ovog videa koji će odgovoriti na, vjerujemo, sva vaša pitanja:

Nema komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.