RevitaLash i RewitaBrow kako se koriste serumi?

RevitaLash i RewitaBrow kako se koriste

Serumi za rast trepavica i obrva sve su zanimljiviji našim kupcima pa donosimo kratki video vodič kako ih pravilno koristiti

– Trepavice mi se često lome, prorjeđuju i krivo rastu.

– Obrve su jednostavno prestale rasti na jednom dijelu.

– Moje trepavice su toliko rijetke da kao da ih i nemam.

Ovo su najčešća pitanja koja nam postavljate kada ju u pitanju njega trepavica i obrva. Odgovora je (opet) mnogo. Naime, brojni su razlozi zbog kojih sve više naših prijateljica traži pomoć zbog rijetkih i tankih trepavica ili obrva. Bolest (kemoterapija), česte ugradnje umjetnih trepavica ili izvedba umjetnih obrva znaju poremetiti prirodni balans i dovesti do problema.

Jedino što preporučamo u ovakvim slučajevima su Revitalash serumi za trpavice ili obrve. Revitalash je američka marka s proizvodima: RevitaLash Advance i RevitaBrow. Oba seruma potiču prirodni sustav i pomažu kod oporavka trepavica i obrva.


Proizvodi su klinički testirani i potvrđeno je njihovo djelovanje, pogotovo kod osoba s jakim oštećenjima ili potpunim izostankom trepavica ili obrva.


Svi proizvodi baziraju se na vodi i nema negativnog utjecaja čak i kada su u pitanju lažne trepavice/obrve. Dapače, potaknut će rast prirodnih, a dovoljno ih je nanositi samo jednom na dan!

Video kako koristiti Revitalash serum za rast trepavica:

Video kako koristiti RevitaBrow serum za rast obrva:

Eto, na vama je da poslušate savjete i potaknete rast svojih prirodnih obrva i trepavica. Ako imate još pitanja slobodno ih napišite u komentarima.

Niže pogledajte ponudu i hvala na čitanju!

Nema komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.