Recenzija Micro Mini Beautyblender

Recenzija Micro Mini Beautyblender

Dragi moji šminkoljupci, zadnjih nekoliko mjeseci sve se vrti oko Beautyblender spužvica i danas su na redu oriđiđi Micro Mini. Divna dva zelenkača koja mi uljepšavaju mejkap kutak!

Napomena: Recenzija Micro Mini Beautyblender u originalu je dostupna ovdje. U dogovoru s autoricom Kristijanom Merdan objavljujemo je na WOW Junkie stranicama i pritom se zahvaljujemo! 

Micro Mini su veličine pola palca. Dolaze po dva u paketu u prekrasnoj neon zelenoj boji koja se ne ispire (nakon par mj oriđiđi BB je počeo malo gubiti boju) i obraduju me svako jutro kad se šminkam 😀

Kao i svaki BB: MicroMini na slici lijevo dvostruko je veći čim ga uronite u vodu. Foto: K. Merdan

BeautyBlender micro.mini napravljen je za manja područja kao što su:

  • područje ispod očiju
  • unutarnji kutevi oka
  • kost obrve
  • gornji dijelovi obraza
  • ožiljci od akni…

U pitanju je ista besprijekorna izvedba kao i kod originalnog beautyblendera. Micro.mini je elipsastog oblika što pomaže kod apliciranja (ili miješanja) make-upa na najnedostupnijim mjestima. Čini to posve neprimjetno zbog specijalnog materijala koji se prilagođava konturama lica. Ne upija make up i tako ga zapravo štedi. E sad, imam više spužvica koje koristim u više svrha i ako imate klasičan Beautyblender, ovi malci nisu najnužnija stvar.

No, meni su, bez obzira na to što imam BB, jako korisni. Preciznije i lakše blendam korektor ispod očiju i ostavljam jače prekrivanje koje istodobno djeluje prirodno i flawless. Isto tako ih obožavam za lokalce koje redovito pipkam pa sam puna točkica, kako bi precizno prekrila njihovo crvenilo.

Međutim, najdraža stvar za koju ih koristim je konturiranje. Bez obzira na sve odlične kistove koji rade svoj posao s mini BBom najbolje nanosim Illamasqua Hollow kremasti pigment kojeg obožavam za konture. On je za izrazito svijetlu put i dovoljno je hladan da mi odlično odgovara, a kako ga ne bi nanijela previše i kako ne bi završila flekavih obraza, svako jutro svoje lice konturiram upravo micro mini blenderima.

Točno mi ‘sjednu’ u tu crtu gdje bi sjene trebale ići i s njime mi je najpreciznije i najbrže napraviti ono što taj dan želim od sjena. Jako su mekani i jako su maleni. Korektor ne upijaju u sebe već ga nekako ostave na površini i izblendaju taman gdje treba, dok je Hollow ipak kremast pa ni ne očekujem da nakon njega neću morati čistiti malo jače.

Jako su mekani i mali, korektor ne upijaju već ga ostave na površini i izblendaju taman gdje treba. #recenzija #micromini #bb


Kada se smoče, dvostruko su veći i ta malenkost im je velika prednost. Mislim da su odlična stvar za one koji bi s njima našli odgovarajuću namjenu za svoje potrebe i kako su mi on point za moje potrebe!

 

Nema komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.