Recenzija: Madara SOS Moisture cream

Madara hidratantna krema dehidrirane kože i dermatitis

U ovoj kremi trostrukog djelovanja pronaći ćete: hidrataciju i obnovu za sjajnu i meku kožu koja ne zateže. Nakon nakon nanošenja koža nije masna i bez problema slobodno nanesite puder

Kao i svaka žena s problemom suhe i dehidrirane kože u stalnoj sam potrazi za idealnom kremom koja će mi pomoći kod tog problema.

Zvuči otrcano,, ali je istinito: izleti u specijalizirane trgovine i ljekarne bili su moja svakodnevica. Probala sam bezbroj krema. Svaki stručnjak i farmaceut preporučio bi mi drugu kremu tvrdeći  da je baš ta ona koja će mi pomoći. Ali i dalje sam se budila s kožom lica koja se peruta, zateže i puca.

MADARA_3_SOS MOISTURE CREAM 50ml
Madara SOS hidratantna krema, 50 ml

Da ne spominjem pokušaj stavljanja pudera koji bi se zatim skupio u male grudice sačinjene od moje perutave kože. Sve u svemu nimalo lijep prizor. Štoviše, dermatitis koji imam nije pomogao, o natečenoj i crvenoj koži oko očiju neću ni pričati.

krema madara
Krema je lagana i brzo se upija

Ali bila sam uporna i tražila baš onu kremu koja će riješiti sve probleme. Kako to obično biva sasvim slučajno na poklon sam dobila Madara SOS Moisture kremu. Madara je Latvijska tvrtka koja proizvodi organsku kozmetiku pa pomislih da sigurno ne može biti loše.  Prvo što me ugodno iznenadilo jest sastav. Vrlo dobro znamo da su prvih par sastojaka ključni, a u ovom slučaju to sastojci organskog porijekla(ovim redom):

  • voda
  • jojoba ulje
  • suncokretovo ulje
  • biljni glicerin

Tekstura kreme je lagana i brzo se upija. Ne ostavlja masni trag što mi je bilo odlično kao podloga za puder. Miris je u redu, malo neobičan ali ne preintenzivan. Koristila sam je dva puta dnevno (ujutro i navečer) i već nakon dva dana osjetila znatno poboljšanje.

Koža me jest još malo zatezala, ali se prestala perutati. Nakon prvog tjedna koža me prestala zatezati, dobila je novi sjaj i nije se perutala. Napokon.

Madara SOS Moisture kremu koristim trenutno mjesec dana i polako prelazim na Madarinu Deep Moisture kremu jer SOS krema djeluje dublje pa ju je potrebno nakon oporavka kože zamijeniti redovnom njegom.

Za zaključiti je sam u jednom proizvodu dobila sve ono za što su mi govorili da trebam barem tri: hidrataciju, obnovu, sjajnu i meku kožu koja ne zateže, a nakon nanošenja koža mi nije masna i bez problema mogu nanijeti puder.

Imate iskustva s ovom kremom? Podijelite ih u komentarima. Hvala na čitanju!

Nema komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.