Recenzija Egipatske magične kreme by Judita Q

Recenzija Egipatske magične kreme by Judita Q

Disclaimer: Ovo nije PR i blogerica je kupila proizvod! 

Na objavu, odnosno recenziju kreme koja se nalazi u našoj ponudi došli smo sasvim slučajno. Potom smo kontaktirali Juditu i obavijestili je da bismo njen video objavili na našem blogu. Svidjela joj se ta ideja i pristala je da na svojim stranicama prenesemo njen video u kojem recenzira Egipatsku magičnu kremu. Ovom se prilikom zahvaljujemo na suradnji i svakako upućujemo da posjetite njen Youtube kanal Judita Q

O samom proizvodu ne treba trošiti riječi. Egyptian Magic ili Egipatska magična krema, višenamjenski je organic melem za kožu. Koristi se za ovlaživanje kože, ublažavanje osipa i opeklina pa čak i reduciranje ožiljaka i bora. Obožavaju ga mladi, mlade mame i žene koje cijene pravi proizvod. Primjena ove kreme daleko je šira od one koja se navodi u opisu proizvoda i svaki kupac kao da otkriva nove mogućnosti. Pogledajte što se svidjelo Juditi i, posebno zanimljivo, na koje je sve načine ona koristi. Pred vama je Recenzija Egipatske magične kreme by Judita Q:

P.S. WOW Junkie pozdravlja svaku recenziju proizvoda, stoga ako se netko želi naći na stranicama našeg bloga, a testirao je neki od proizvoda koje držimo u ponudi, slobodno nam javite i pošaljite link da vidimo! Hvala.

Nema komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.