WET BRUSH Flex Dray Pink četka za kosu

Ova je četka tajna sretne kose i zdravog vlasišta! Iglice su napravljene od posebnog materijala koji je otporan na toplinu pa s njom možete i sušiti kosu. Njezin fleksibilan dizajn omogućava savršeno raščešljavanje kose. Idealna je i za raspetljavanje čvorova nakon pranja i za osnažavanje vlasišta – kao i za zaglađivanje i raščešljavanje suhe kose (uključujući i umetke od prave ili sintetičke kose).

78,00 kn

Brand

Intelliflex™ tehnologija: tanke, snažne ali super fleksibilne čekinje i ekskluzivni SoftTips™ kuglastog vrha koji omogućavaju da četka bez napora klizi i raščešljava kosu te njeguje vlasište.

WET BRUSH Flex Dray Pink četka za kosu ima iglice od posebnog materijala otpornog na toplinu.  Njezin fleksibilan dizajn skraćuje vrijeme sušenja kose. Rasčešljavanje je ugodno i lako. Ergonomski dizajnirana s drškom koja je presvučena gumom i koja ne klizi u ruci, idealna je za raspetljavanje čvorova nakon pranja i za osnažavanje vlasišta – kao i za zaglađivanje i raščešljavanje suhe kose (uključujući i umetke od prave ili sintetičke kose).

PREDNOSTI WET BRUSH Flex Dray Pink četka za kosu:

  • Pogodna za sve duljine i teksture kose, ova četka će promijeniti vaš život – pogotovo ako je vaša kosa zloglasno nekooperativna, ili imate djecu koja se otimaju prilikom češljanja.
  • Jednako efikasna na mokroj ili suhoj kosi.
  • Kuglasti vrhovi su savršeni za blago poticanje cirkulacije  vlasišta, kako bi se bolje nahranila folikula i potaknuo rast nove kose.
  • Vrijeme sušenja kose je skraćeno i ugodno zbog inovativnog materijala od kojeg su načinjene iglice.

Inovacija

Ova je četka tajna sretne kose i zdravog vlasišta. Nema više jutra koja će te provoditi hrvajući se i plačući. Nema više straha od raščešljavanja…  Lagana i jednostavna za uporabu, Wet Brush četka, neprimjetno raspetljava sve čvorove bez ugrožavanja dragocjenih vlasi. Sušenje kose postaje užitak.

To je sve zbog revolucionarne Intelliflex™ tehnologije; tanke, snažne, ali super fleksibilne čekinje i ekskluzivnog SoftTips™ kuglastog vrha koji omogućavaju da četka bez napora klizi i raščešljava kosu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “WET BRUSH Flex Dray Pink četka za kosu”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *