WET BRUSH četka za kosu Disney Frozen II – Anna & Elsa

Predstavljamo vam suradnju godine između brenda  Wetbrush & planetarno popularnog Disneyja  koji su se ove godine udružili i kreirali čak dvije  limited edition kolekcije Wetbrush četki!

Odaberite vašu omiljenu između 4 dostupne četke:

Elsa, Anna, Elsa&Anna, Olaf

110,00 kn

Brand

Intelliflex™ tehnologija: tanke, snažne ali super fleksibilne čekinje i ekskluzivni SoftTips™ kuglastog vrha koji omogućavaju da četka bez napora klizi i raščešljava kosu te njeguje vlasište.

WET BRUSH četka za kosu Disney Frozen II – Anna & Elsa je kultna, ergonomski dizajnirana četka s drškom koja je presvučena gumom. Ne klizi u ruci.  Raspetljava čvorove nakon pranja. Osnaživanje vlasišta samo je dio ove inovacije. Zaglađivanje i raščešljavanje suhe kose (uključujući i umetke od prave ili sintetičke kose) sada je ugodno i lako.

Prednosti WET BRUSH četka za kosu Disney Frozen II – Anna & Elsa

  • Pogodna za sve duljine i teksture kose, ova četka će promijeniti vaš život – pogotovo ako je vaša kosa zloglasno nekooperativna, ili imate djecu koja se otimaju prilikom češljanja.
  • Jednako efikasna na mokroj ili suhoj kosi.
  • Kuglasti vrhovi su savršeni za blago poticanje cirkulacije  vlasišta, kako bi se bolje nahranila folikula i potaknuo rast nove kose.

Inovacija

Ova je četka tajna sretne kose i zdravog vlasišta. Nema više jutra koja će te provoditi hrvajući se i plačući. Nema više straha od raščešljavanja…  Lagana i jednostavna za uporabu, Wet Brush četka, neprimjetno raspetljava sve čvorove bez ugrožavanja dragocjenih vlasi.

To je sve zbog revolucionarne Intelliflex™ tehnologije; tanke, snažne, ali super fleksibilne čekinje i ekskluzivnog SoftTips™ kuglastog vrha koji omogućavaju da četka bez napora klizi i raščešljava kosu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “WET BRUSH četka za kosu Disney Frozen II – Anna & Elsa”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *