WET BRUSH CARBON četka za muškarce

Inovacija u njezi kose! Potpuno transformira Vašu kosu (i život)! Tajna sretne kose i zdravog vlasišta.  Lagana i jednostavna za upotrebu. Carbon četka neprimjetno raspetljava sve čvorove bez ugrožavanja dragocjenih vlasi. Dizajnirana za muškarce, definitivno je najbolja četka koju ste do sada imali.

78,00 kn

Brand

Intelliflex™ tehnologija: tanke, snažne ali super fleksibilne čekinje i ekskluzivni SoftTips™ kuglastog vrha koji omogućavaju da četka bez napora klizi i raščešljava kosu te njeguje vlasište.

WET BRUSH CARBON četka za muškarce je kultni, ultimativni alat za spašavanje i uštedu vremena. Četka bez napora raščešljava i raspetljava mokru ili suhu kosu, bez da pritom lomi i čupa osjetljive vlasi. Ergonomski dizajnirana s drškom koja je presvučena gumom i koja ne klizi u ruci, idealna je za raspetljavanje čvorova nakon pranja i za osnažavanje vlasišta – kao i za zaglađivanje i raščešljavanje suhe kose.

PREDNOSTI WET BRUSH CARBON četka za muškarce:

  • Pogodna za sve duljine i teksture kose, ova četka će promijeniti vaš život – pogotovo ako je vaša kosa zloglasno nekooperativna, ili imate djecu koja se otimaju prilikom češljanja.
  • Jednako efikasna na mokroj ili suhoj kosi.
  • Kuglasti vrhovi su savršeni za blago poticanje cirkulacije  vlasišta, kako bi se bolje nahranila folikula i potaknuo rast nove kose.

Inovacija

Ova je četka tajna sretne kose i zdravog vlasišta. Nema više jutra koja će te provoditi hrvajući se i plačući. Nema više straha od raščešljavanja…  Lagana i jednostavna za uporabu, Wet Brush četka, neprimjetno raspetljava sve čvorove bez ugrožavanja dragocjenih vlasi.

To je sve zbog revolucionarne Intelliflex™ tehnologije; tanke, snažne, ali super fleksibilne čekinje i ekskluzivnog SoftTips™ kuglastog vrha koji omogućavaju da četka bez napora klizi i raščešljava kosu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “WET BRUSH CARBON četka za muškarce”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *