Morgan’s vosak za bradu i brkove

Morgan’s vosak za bradu i brkove pruža lako oblikovanje i meku bradu. Pravi izbor za sve dužine dlaka. Eterična ulja pridodana ovom vosku dodatno njeguju bradu i kožu.

126,00 kn

Brand

Veličina

50 g

Neodoljiv miris prepoznatljivih Morgan’s kombinacija. Dodatak eteričnih ulja jojobe i eukaliptusa pružaju cjelokupnu njegu brade i kože.

Morgan’s vosak za bradu i brkove bradu čini mekom i lakom za oblikovanje. Osim što je odličan za oblikovanje, ovaj vosak će se pobrinuti i o održavanju brade kako bi uvijek bila njegovana. Sadrži prirodni pčelinji vosak koji omekšava dlake i hidratizira. Dodatak eteričnih ulja, posebno jojobe i eukaliptusa pomažu u održavanju zdravlja kože i dlake.

Ambalaža je u retro stilu i sigurni smo da ćete zavoljeti ovaj proizvod.

Sastojci koji se koriste u Morgan’s proizvodima

Almond oil, Aloe Vera, Argan oil, Arnica oil, Avocado oil, Balm Mint Extract, Beeswax, Camomile, Coltsfoot Extract, Cornflower Extract, Glycerine, Indian Peppermint oil, Jojoba oil, Mandarin oil, Keratin Amino Acids, Extra Virgin Olive oil, Orchid oil, Panthenol, Rose Essence oil, Rosa Centifolia, Rosa Damascena, Rosa Alba, Rosemary oil, Sage, Seaweed extract, silk, tea tree oil, Wheat Germ oil, Yarrow

1 recenzija za Morgan’s vosak za bradu i brkove

  1. Matija Fraculj

    Bočica mi je mrak. Pala mi je barem 5 puta i ostala čitava 🙂 Vosak je prilično krut i gust što je dobro jer ga treba malo. Prije upotrebe zagrijati dlanove i nanijeti na brk ili bradu i umasirati. Upravo jer je čvrst pripzite da ga utrljate po svuda da prekrije sve dlake.

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *