Morgan’s ulje za bradu i kožu lica prije brijanja

Ulje za njegu brade i kože lica koristi se svakodnevno ali i kao priprema za ugodno brijanje. Njeguje kožu i bradu. Uz ovaj proizvod koristite i ovaj balzam za bradu.

195,00 kn (25,88 €)

Samo 2 komad(a) na zalihi

Brand

Veličina

50 ml

Namjena

Svakodnevna upotreba

Zbog dodatka finih ulja može se koristiti i samo kao ulje za bradu.

Morgan’s ulje za bradu i kožu lica prije brijanja hidratizira kožu i priprema lice za brijanje. U proizvod su pridodane jedinstvene mješavine ulja koje uključuju jojobu, kamilicu, mandarinu, eukaliptus i bergamot. Ne sadrži mineralno ulje niti kemijske sastojke. Može se koristiti i kao ulje za bradu.

Sastojci koji se koriste u Morgan’s proizvodima

Almond oil, Aloe Vera, Argan oil, Arnica oil, Avocado oil, Balm Mint Extract, Beeswax, Camomile, Coltsfoot Extract, Cornflower Extract, Glycerine, Indian Peppermint oil, Jojoba oil, Mandarin oil, Keratin Amino Acids, Extra Virgin Olive oil, Orchid oil, Panthenol, Rose Essence oil, Rosa Centifolia, Rosa Damascena, Rosa Alba, Rosemary oil, Sage, Seaweed extract, silk, tea tree oil, Wheat Germ oil, Yarrow

3 recenzije za Morgan’s ulje za bradu i kožu lica prije brijanja

  1. Matej Svačić

    Žena mi govori da sam prije ulja izgledao ko Viking. E pa, ovo ulje koristim nešto više od mjesec dana i savršeno je. Iako mi je bočica malo neugledna 🙂 zaglađuje i fino mekša. Ravna dlake ljudi ko ludo!!!

  2. Mr. Drago

    Hrani kožu i ne izgledaš kao umorni vojnik poslije iskrcavanja na Normandiju. Ne sjaji se jer dobro upija i na rukama ostaje ugodan osjećaj. Oprezno s potrošnjom jer ovo je fino ulje! Dovoljno je tek nekoliko kapi. Srednje duga brada. Jako dobar proizvod.

  3. Tihomir L.

    Iako mu treba da se upije ulje dobro izravnava kovrčave dlake. Dosta je jako pa pazite da ne stavljate tamo gdje nije potrebno – kožu lica jer će vas zatezati kao mene prvih nekoliko puta. Inače sve supr.

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.