TRIPOLLAR STOP X anti-aging uređaj za lice
TRIPOLLAR STOP X anti-aging uređaj za lice
TRIPOLLAR STOP X anti-aging uređaj za lice

TRIPOLLAR STOP X anti-aging uređaj za lice

Aparat namijenjen za trenutno uklanjanje vidljivih znakova starosti odnosno ublažavanje i korekciju vidljivih nepravilnosti na koži lica, vrata i ruku. TriPollar stop ubrzava prirodan proces proizvodnje kolagena koji utječe na smanjenje pojave linija na koži te ju zateže, čini gipkom i zdravom za savršen anti age i face lifting efekt. Za više detalja kliknite niže na opis proizvoda.

2.890,00 kn

Brand

Namjena

Anti aging, face lifting, zatezanje i podizanje

Vrsta kože

svi tipovi kože

Kada se primjenjuje u skladu s uputama, uređaj (provjereno) radi svoj posao. Sad provjerite cijenu sličnog zahvata kod liječnika i vratite se nazad. Nemojte da vam nismo rekli 😉 Za sve detalje nazovite 01/4666 430

TRIPOLLAR STOP X anti-aging uređaj za lice predstavlja najnovije RF tehnologije u udobnosti vašeg doma. Na temelju revolucionarne TriPollar Multi-RF tehnologije, TriPollar Stop X homogeno utječe na sve slojeve dermisa za brži, sigurniji i učinkovitiji tretman.

Daje estetske rezultate na profesionalnoj razini koji su i odmah vidljivi i dugotrajni. Korisnici TriPollar Stop X uživaju u kombiniranim prednostima jedinstvenog neprobojnog gela koji osigurava isporuku fokusirane RF energije u prave slojeve dermisa pomoću novo dizajniranih elektroda. Jednostavni i sigurni za korištenje aparati su namijenjeni za ublažavanje i korekciju vidljivih nepravilnosti na koži lica, vrata i ruku.

Inovativni senzor temperature osigurava učinkovit i siguran tretman, a istovremeno potiče dermalnu aktivnost koja ubrzava prirodnu proizvodnju kolagena, proteina koji je odgovoran za glatku i podatnu teksturu kože.

Kako radi TriPollar stop aparat?

TriPollar tehnologija (RF) nježno zagrijava kožu te ispušta frekvencije direktno u srednji sloj derme, povećavajući i ubrzavajući prirodan proces proizvodnje kolagena u koži koji je ključan protein za meku i glatku kožu. Povećanje razine kolagena u kožu rezultira čvršćom i mekanijom kožom.

Što očekivati?

Anti age i face lifting efekt. Aparat kada se koristi u skladu s uputama klinički testirano i dokazano smanjuje vidljive linije na koži kako bi koža ponovno bila zategnuta, meka, glatka i čvršća. Usporava znakove starenja na svim tipovima i bojama kože.

UPOTREBA TRIPOLLAR STOP X anti-aging uređaj za lice:

Za optimalne rezultate koristite uređaj 2-3 puta tjedno u periodu 6-8 tjedana. Budite sigurni da ste ostavili dan razmaka između dva tretmana. Za dugoročne rezultate, nakon obavljenih inicijalnih 24 tretmana, preporuča se nastavak tretiranja TriPollar Stop uređajem 2-4 puta mjesečno ili po potrebi.

 • Koristite u prosjeku 15- 20 minuta za obavljanje jednog tretmana, 2 do 3 puta tjedno.
 • Područja tretiranja odijelite na nekoliko radnih sekcija koje su u prosijeku dvostruko veće od površine glave uređaja.
 • Uređaj prislonite na kožu te pomičite sporim kružnim pokretima kako bi postepeno zagrijavali kožu na optimalnu temperaturu tretiranja.
 • Uređaj će zasvijetliti narančastom bojom, što označava još nekoliko kružnih pokreta prije nego što se prebacite na sljedeću sekciju.
 • Nakon što ste tretirali kompletno područje, krenite većim laganim polukružnim pokretima tretirati kompletno lice bez da uređaj označi narančasto svijetlo. Ovakva tehnika održava optimalnu razinu temperature na cijelom području tretmana.
 • Tretman se može proširiti i ‘podižućim’ pokretima od donje vilice prema obrazima.

Rezultati:

 • TriPollar Stop X djeluje nevjerojatno brzo – rezultati su vidljivi odmah nakon prvog tretmana i dugotrajni su. Uz stalnu upotrebu, može učinkovito usporiti znakove starenja.

Mogu li TriPollar stop koristiti kao kraći tretman?

Ukratko: Da! Tada fokusirano tretirajte manje površine.

Dobro je znati:

 • Aparat je klinički testiran i patentiran
 • Siguran i jednostavan za korištenje
 • Trenutni i dugotrajni rezultati
 • Za sve tipove i nijanse kože
 • Vidljivo smanjuje bore, podočnjake i fine linije

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “TRIPOLLAR STOP X anti-aging uređaj za lice”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *