TriPollar stop aparat za obnovu kože lica je klinički uređaj za obnovu kože. Klinički dokazana alternativa donosi profesionalne rezultate obnove, zatezanja i regeneracije kože u toplini doma. Nadalje, aparat kreira odmah vidljive i dugoročne rezultate uz pomoć TriPollar tehnologije koja predstavlja treću generaciju najfinije tehnologije koja se inače koristi u estetskoj kirurgiji.Jednostavni i sigurni za korištenje aparati su namijenjeni za ublažavanje i korekciju vidljivih nepravilnosti na koži lica, vrata i ruku.Kako radi TriPollar stop aparat?TriPollar tehnologija (RF) nježno zagrijava kožu te ispušta frekvencije direktno u srednji sloj derme, povećavajući i ubrzavajući prirodan proces proizvodnje kolagena u koži koji je ključan protein za meku i glatku kožu. Povećanje razine kolagena u kožu rezultira čvršćom i mekanijom kožom.Što očekivati?Anti age i face lifting efekt. Aparat kada se koristi u skladu s uputama klinički testirano i dokazano smanjuje vidljive linije na koži kako bi koža ponovno bila zategnuta, meka, glatka i čvršća. Usporava znakove starenja na svim tipovima i bojama kože.Kako se koristi TriPollar stop?Za optimalne rezultate koristite TriPollar Stop uređaj 2-3 puta tjedno u periodu 6-8 tjedana. Budite sigurni da ste ostavili dan razmaka između dva tretmana. Za dugoročne rezultate, nakon obavljenih inicijalnih 24 tretmana, preporuča se nastavak tretiranja TriPollar Stop uređajem 2-4 puta mjesečno ili po potrebi.Koristite u prosjeku 20 minuta za obavljanje jednog tretmana.Područja tretiranja odijelite na nekoliko radnih sekcija koje su u prosijeku dvostruko veće od površine glave uređaja.Uređaj prislonite na kožu te pomičite sporim kružnim pokretima kako bi postepeno zagrijavali kožu na optimalnu temperaturu tretiranja.Uređaj će zasvijetliti narančastom bojom, što označava još nekoliko kružnih pokreta prije nego što se prebacite na sljedeću sekciju.Nakon što ste tretirali kompletno područje, krenite većim laganim polukružnim pokretima tretirati kompletno lice bez da uređaj označi narančasto svijetlo. Ovakva tehnika održava optimalnu razinu temperature na cijelom području tretmana.Tretman se može proširiti i 'podižućim' pokretima od donje vilice prema obrazima.Mogu li TriPollar stop koristiti kao kraći tretman?Ukratko: Da! Tada fokusirano tretirajte manje površine.Dobro je znati:Aparat je klinički testiran i patentiranSiguran i jednostavan za korištenjeTrenutni i dugotrajni rezultatiZa sve tipove i nijanse kožeVidljivo smanjuje bore, podočnjake i fine linije
TriPollar stop aparat za obnovu kože lica pink
TriPollar stop tehničke specifikacije

TriPollar stop aparat za obnovu kože lica pink

Aparat namijenjen za trenutno uklanjanje vidljivih znakova starosti odnosno ublažavanje i korekciju vidljivih nepravilnosti na koži lica, vrata i ruku. TriPollar stop ubrzava prirodan proces proizvodnje kolagena koji utječe na smanjenje pojave linija na koži te ju zateže, čini gipkom i zdravom za savršen anti age i face lifting efekt. Za više detalja kliknite niže na opis proizvoda.

2.899,00 kn

Brand

Namjena

Anti aging, face lifting, zatezanje i podizanje

Vrsta kože

svi tipovi kože

Kada se primjenjuje u skladu s uputama, uređaj (provjereno) radi svoj posao. Sad provjerite cijenu sličnog zahvata kod liječnika i vratite se nazad. Nemojte da vam nismo rekli 😉 Za sve detalje nazovite 01/4666 430

TriPollar stop aparat za obnovu kože lica je klinički uređaj za obnovu kože. Klinički dokazana alternativa donosi profesionalne rezultate obnove, zatezanja i regeneracije kože u toplini doma. Nadalje, aparat kreira odmah vidljive i dugoročne rezultate uz pomoć TriPollar tehnologije koja predstavlja treću generaciju najfinije tehnologije koja se inače koristi u estetskoj kirurgiji.

Jednostavni i sigurni za korištenje aparati su namijenjeni za ublažavanje i korekciju vidljivih nepravilnosti na koži lica, vrata i ruku.

Kako radi TriPollar stop aparat?

TriPollar tehnologija (RF) nježno zagrijava kožu te ispušta frekvencije direktno u srednji sloj derme, povećavajući i ubrzavajući prirodan proces proizvodnje kolagena u koži koji je ključan protein za meku i glatku kožu. Povećanje razine kolagena u kožu rezultira čvršćom i mekanijom kožom.

Što očekivati?

Anti age i face lifting efekt. Aparat kada se koristi u skladu s uputama klinički testirano i dokazano smanjuje vidljive linije na koži kako bi koža ponovno bila zategnuta, meka, glatka i čvršća. Usporava znakove starenja na svim tipovima i bojama kože.

Kako se koristi TriPollar stop aparat za obnovu kože lica?

Za optimalne rezultate koristite TriPollar Stop uređaj 2-3 puta tjedno u periodu 6-8 tjedana. Budite sigurni da ste ostavili dan razmaka između dva tretmana. Za dugoročne rezultate, nakon obavljenih inicijalnih 24 tretmana, preporuča se nastavak tretiranja TriPollar Stop uređajem 2-4 puta mjesečno ili po potrebi.

 • Koristite u prosjeku 20 minuta za obavljanje jednog tretmana.
 • Područja tretiranja odijelite na nekoliko radnih sekcija koje su u prosijeku dvostruko veće od površine glave uređaja.
 • Uređaj prislonite na kožu te pomičite sporim kružnim pokretima kako bi postepeno zagrijavali kožu na optimalnu temperaturu tretiranja.
 • Uređaj će zasvijetliti narančastom bojom, što označava još nekoliko kružnih pokreta prije nego što se prebacite na sljedeću sekciju.
 • Nakon što ste tretirali kompletno područje, krenite većim laganim polukružnim pokretima tretirati kompletno lice bez da uređaj označi narančasto svijetlo. Ovakva tehnika održava optimalnu razinu temperature na cijelom području tretmana.
 • Tretman se može proširiti i ‘podižućim’ pokretima od donje vilice prema obrazima.

Mogu li TriPollar stop koristiti kao kraći tretman?

Ukratko: Da! Tada fokusirano tretirajte manje površine.

Dobro je znati:

 • Aparat je klinički testiran i patentiran
 • Siguran i jednostavan za korištenje
 • Trenutni i dugotrajni rezultati
 • Za sve tipove i nijanse kože
 • Vidljivo smanjuje bore, podočnjake i fine linije

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “TriPollar stop aparat za obnovu kože lica pink”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *