The Balm Appétit Eat Your Heart Out paleta

The Balm Appétit Eat Your Heart Out paleta visoko je pigmentirana paleta sjenila. Servirajte ga dok je vruće kombinirajući ga s bilo kojom od ponuđenih devet nijansi. Savršen je za suho i mokro nanošenje. Ujednačite prehranu kože s ovim proizvodom koji ne sadrži talk, ali zato sadrži mat i sjajne nijanse sjenila za svaku priliku! Hladnije nijanse koje će začiniti svaki look. Široki raspon boja koje se lako nanose kistom ili prstima. Nijanse od svijetlijih do tamnijih tonova osvojit će čak i one najkritičnije.

299,00 kn

Samo 4 komada na zalihi

Brand

Veličina

13.5g

The Balm Appétit Eat Your Heart Out paleta visoko je pigmentirana paleta sjenila. Servirajte ga dok je vruće kombinirajući ga s bilo kojom od ponuđenih devet nijansi. Savršen je za suho i mokro nanošenje. Ujednačite prehranu svoje kože s ovim proizvodom koji ne sadrži talk, ali zato sadrži mat i sjajne nijanse sjenila za ama baš  svaku priliku! Hladnije nijanse  koje će začiniti svaki look. Široki raspon boja koje se lako nanose bilo kistom bilo prstima. Nijanse od svijetlijih do tamnijih tonova osvojit će čak i one najkritičnije.

Upotreba

  • nanijeti na čisti kapak
  • za jaču pigmentaciju nanositi ga mokrim kistom

Kako biste precizno nanijeli sjenilo, pogledajte The Balm Crease love and happines kistić.

1 recenzija za The Balm Appétit Eat Your Heart Out paleta

  1. Ema

    Vrlo kvalitetna paleta.Oduševili su me tonovi i mogućnost suhog ili mokrog nanošenja. Fora kada kombinirate. Preporučam!

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *