Steampod 3.0 pegla za kosu L'Oréal Professionnel
Steampod 3.0 pegla za kosu L'Oréal Professionnel
Steampod 3.0 pegla za kosu L'Oréal Professionnel
Steampod 3.0 pegla za kosu L'Oréal Professionnel
Steampod 3.0 pegla za kosu L'Oréal Professionnel
Steampod 3.0 pegla za kosu L'Oréal Professionnel

Steampod 3.0 pegla za kosu L’Oréal Professionnel

Za svaku ženu koja teško kontrolira svoju kosu ili koja brzo želi promijeniti svoj izgled iz ravne u valovitu i obrnuto. SteamPod 3.0 ostvaruje savršen balans između izvedbe i njege kako bi pretvorio nemoguće u moguće: ravnanje kose bez problema. Efikasan i ergonomičniji no ikad. Profesionalni uređaj za kućnu upotrebu će vam osigurati neoštećenu, ravnu, svilenkasto glatku i povrh svega njegovanu strukturu vlasi.

264,78  (1.994,98 kn)

Brand

Namjena

kovrčanje kose, ravnanje kose, styling

Najnoviji i ujedno najprodavaniji uređaj za stilizirane kose na svijetu.

Steampod 3.0 pegla za kosu L’Oréal Professionnel najnoviji je profesionalni uređaj za kućnu upotrebu koji omogućava brzo ravnanje ili kovrčanje kose za frizuru koja traje. Steampod 3.0 laganiji je i tanji od prethodnika. S 360° rotacijskim ekstra dugim kabelom, aparat je još svestraniji i prilagođeniji za valovite frizure. Sada, s integriranim spremnikom za vodu postaje još lakši za upotrebu čak i prilikom putovanja.

L’Oréal Professionnel & ROWENTA predstavljaju najnoviju 2019. generaciju svjetskog bestsellera u kategoriji styling uređaja –  STEAMPOD 3.0 sa patentiranom tehnologijom pare.

Kako se koristi:

 • Uliti demineraliziranu vodu u spremnik
 • Izabrati temperatu u skladu s tipom kose – nema potrebe pregrijavati! Steampod nudi bolje rezultate ravnanja i disciplinu kose pri 50° nižoj temperaturi nego prosječni stajling aparat
 • Stavite pramen kose po sredini pločica pazeći pritom da su oznake strelica na aparatu pozicionirane prema dolje. Povlačite aparat polako za što bolji rezultat
 • Preporučamo uporabu pegle s ostalim SteamPod proizvodima za njegu koje preporučuju stilisti za pojačavanje njegujućeg učinka
 • Pogledajte video:

Steampod 3.0 za ravnu kosu:

Za idealan rezultat ravnajte svoju kosu po sekcijama (što je tanja sekcijarezultat je precizniji). Uzmite mali segment kose i polako pomičite peglu prema dolje od korijena prema vrhovima. Ovako trebate samo jednom proći svaku sekciju! 

Steampod 3.0 za valovitu kosu:

Uvijek podijelite kosu u sekcije i pročešljajte. Za valove prirodnog izgledastavite tanki pramen kose između pločica i zamotajte ga oko pegle. Zatim rotirajte peglu dok ju polako vučete prema dolje. Kada ste gotovipustite da se valovi ohlade par minuta prije nego ih protresete ili pročešljate. Ovisno o debljini kosestavite 1-2 kapi SteamPod seruma na svoje prste za definiciju valova i 24h zaštitu od vlage. 

STEAMPOD prednosti korištenja zahvaljujući tehnološkoj inovaciji:

 • STEAMPOD je prvi patentirani uređaj za ravnanje kose koji pruža neprestani protok pare pod visokim pritiskom
 • Sustav demineralizacije vode osigurava čistoću pare i izvrsnost krajnjeg rezultata. (Zapremnine 60ml)
 • Pet različitih temperatura (140°C-210°C) ovisno o potrebama, željenom stilu i samoj osjetljivosti kose
 • Izrazito tanki, pokretni češalj za raspetljavanje kose prije samog ravnanja, za besprijekorni zaglađen efekt
 • Visoko tehnološke anodne, keramičke, prilagodljive (pomične), metalne ploče za ravnomjeran pritisak i savršeno zaglađivanje od korijena do vrhova

Inovativne karakteristike:

 • Kompaktna ručka obujma 138 mm umjesto 156 mm
 • Širina radne keramičke-pokretne ploče je 44 mm umjesto 52 mm
 • 5 postavki temperature od 140 – 210°C
 • Uređaj je spreman za uporabu odmah po paljenju | Zagrijavanje traje najviše 30 sekundi za razliku od tradicionalnih 90 sekundi
 • Dulji kabel za još komotniji rad

Rezultati L’Oréal Professionnel Steampod 3.0 pegla za kosu:

 • Blistava i sjajna boja
 • Neoštećena, ravna, svilenkasto glatka i povrh svega njegovana struktura vlasi
 • Ostaje ravna i do 72h*/**

STEAMPOD proizvodi za njegu kose:

SteamPod rutina omogućava optimalno poštivanje vlakna, do 24h antifriz učinak i potpuno zaglađivanje za mekanu i prirodno sjajnu kosu: Steampod Krema – krema koja se aktivira parom za normalnu do debelu/osjetljivu kosu Steampod Mlijeko – mlijeko koje se aktivira parom za tanju kosu Steampod Serum za zaštitu vrhova za sve tipove kose kao završni dodir nakon korištenja Steampoda.

(Napomena: STEAMPOD kreme i serum nisu uključene u cijenu ovog uređaja!)

STEAMPOD tehnologija u kombinaciji s pripadajućom linijom proizvoda garantira izuzetne rezultate čak  i na najzahtjevnijem vlasištu. Para je ključna kako bi se aktivirali STEAMPOD proizvodi za njegu kose. S druge strane, STEAMPOD kreme i serum, korištene s drugim tradicionalnim uređajem za ravnanje kose, ne daju ni približne rezultate, jer je sastav proizvoda koncipiran na način da se aktivne tvari otpuštaju tek djelovanjem pare pomoću koje prodiru dubinski unutar vlakna kose, prvenstveno štiteći integritet strukture, a sekundarno dajući nevjerojatne i dugotrajne rezultate.

*Uz uređaj preporuča se korištenje pripadajuće Pro-Keratinske linije proizvoda STEAMPOD
*Linija sadrži dvije kreme aktivirane parom za zaglađivanje i obnavljanje kose, kremu za prirodnu do lagano osjetljivu kosu i kremu za osjetljivu do izrazito osjetljivu kosu. Obje kreme sadrže Pro-Keratin, ceramide i kationske agense koji pomažu u obnavljanju vlakna i jačanju međustaničnog cementa, za optimalnu zaštitu od oštećenja izazvanih zaglađivanjem.

**Treći proizvod u liniji je zaštitni serum aktiviran parom s hranjivim ekstraktima avokada i marelice. Specijalno dizajniran za izrazito oštećenu i oštećenu kosu. Koristi se na oštećenim dijelovima i vrhovima kojima je potrebna posebna njega.

5 recenzija za Steampod 3.0 pegla za kosu L’Oréal Professionnel

 1. Barbara Jerković

  Nakon dvije, tri jeftine odlučila sam uložiti na rate 😀 i oduševljena sam. Ne spalim kosu kao s drugima jer moram jedan pramen povlačiti STO puta da je izravnam. Ne koristim još za kovrčanje ali moje preporuke.

 2. Emilija

  Malo premala drska za moju ruku ali sve ostalo radi savrseno i vo brzo cak i kod ravnanja kovrci. Jedan potez i gotovo. Puno je bolja od prethodne dvojke jer je nekako snaznija. Zapravo brze sam gotova. 🙂

 3. Josipa Čirek

  Nema živciranja, nema problema, sve je uredno i brzo. Kosa ne ‘pati’. Imala sam valjda 4 pegle do sada i ono što mogu reći je da ova pegla s malo vježbanja čini razliku. Investirala sam i jako sam zadovoljna. 4 zato jer ne dajem petice olako :)))

 4. Mirjana Zorny

  Ne mogu vjerovati kako radi stvarne, prave kovrče. Ima jako dobre upute i dosta videa kako nešto napraviti. Jedini minus koji imam je čekanje – svoju novu mezimicu čekala sam dva i pol tjedna.

 5. Svetlana

  Koristim je već 2 mjeseca i mogu reći da je vrh. U rangu pegli koje je ekipa koristila u salonu koji sam obilazila. Najbolje uložen novac nakon jako dugo vremena. Smanjila sam odlaske frizeru jer si sada sama izravnam kosu, a da je ne uništim.

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.