Steampod torbica? Evo je tu! Baš za Valentinovo...

Steampod 3.0 i poklon torbica Love by L’Oreal

STEAMPOD 3.0 uređaj za stiliziranje kose za kućnu upotrebu sa poklon torbicom Love za sjajno ValentinovoZa svaku ženu koja teško kontrolira svoju kosu ili koja brzo želi promijeniti svoj izgled iz ravne u valovitu i obrnuto. SteamPod 3.0 ostvaruje savršen balans između izvedbe i njege kako bi pretvorio nemoguće u moguće: ravnanje kose bez problema. Efikasan i ergonomičniji no ikad. Profesionalni uređaj za kućnu upotrebu će vam osigurati neoštećenu, ravnu, svilenkasto glatku i povrh svega njegovanu strukturu vlasi.

2.190,00 kn 2.080,00 kn

Brand

Namjena

kovrčanje kose, ravnanje kose, styling

Najnoviji i ujedno najprodavaniji uređaj za stilizirane kose na svijetu.

Steampod 3.0 pegla za kosu najnoviji je profesionalni uređaj za kućnu upotrebu koji omogućava brzo ravnanje ili kovrčanje kose za frizuru koja traje. Steampod 3.0 laganiji je i tanji od prethodnika. S 360° rotacijskim ekstra dugim kabelom, aparat je još svestraniji i prilagođeniji za valovite frizure. Sada, s integriranim spremnikom za vodu postaje još lakši za upotrebu čak i prilikom putovanja.

L’Oréal Professionnel & ROWENTA predstavljaju najnoviju 2019. generaciju svjetskog bestsellera u kategoriji styling uređaja –  STEAMPOD 3.0 sa patentiranom tehnologijom pare.

Kako se koristi Steampod 3.0 pegla za kosu:

 • Uliti demineraliziranu vodu u spremnik
 • Izabrati temperatu u skladu s tipom kose – nema potrebe pregrijavati! Steampod nudi bolje rezultate ravnanja i disciplinu kose pri 50° nižoj temperaturi nego prosječni stajling aparat
 • Stavite pramen kose po sredini pločica pazeći pritom da su oznake strelica na aparatu pozicionirane prema dolje. Povlačite aparat polako za što bolji rezultat
 • Preporučamo uporabu pegle s ostalim SteamPod proizvodima za njegu koje preporučuju stilisti za pojačavanje njegujućeg učinka
 • Pogledajte video:

Steampod 3.0 za ravnu kosu:

Za idealan rezultat ravnajte svoju kosu po sekcijama (što je tanja sekcijarezultat je precizniji). Uzmite mali segment kose i polako pomičite peglu prema dolje od korijena prema vrhovima. Ovako trebate samo jednom proći svaku sekciju! 

Steampod 3.0 za valovitu kosu:

Uvijek podijelite kosu u sekcije i pročešljajte. Za valove prirodnog izgledastavite tanki pramen kose između pločica i zamotajte ga oko pegle. Zatim rotirajte peglu dok ju polako vučete prema dolje. Kada ste gotovipustite da se valovi ohlade par minuta prije nego ih protresete ili pročešljate. Ovisno o debljini kosestavite 1-2 kapi SteamPod seruma na svoje prste za definiciju valova i 24h zaštitu od vlage. 

Steampod 3.0 pegla za kosu prednosti korištenja:

 • STEAMPOD je prvi patentirani uređaj za ravnanje kose koji pruža neprestani protok pare pod visokim pritiskom
 • Sustav demineralizacije vode osigurava čistoću pare i izvrsnost krajnjeg rezultata. (Zapremnine 60ml)
 • Pet različitih temperatura (140°C-210°C) ovisno o potrebama, željenom stilu i samoj osjetljivosti kose
 • Izrazito tanki, pokretni češalj za raspetljavanje kose prije samog ravnanja, za besprijekorni zaglađen efekt
 • Visoko tehnološke anodne, keramičke, prilagodljive (pomične), metalne ploče za ravnomjeran pritisak i savršeno zaglađivanje od korijena do vrhova

Inovativne karakteristike:

 • Kompaktna ručka obujma 138 mm umjesto 156 mm
 • Širina radne keramičke-pokretne ploče je 44 mm umjesto 52 mm
 • 5 postavki temperature od 140 – 210°C
 • Uređaj je spreman za uporabu odmah po paljenju | Zagrijavanje traje najviše 30 sekundi za razliku od tradicionalnih 90 sekundi
 • Dulji kabel za još komotniji rad

Rezultati L’Oréal Professionnel Steampod 3.0 pegla za kosu:

 • Blistava i sjajna boja
 • Neoštećena, ravna, svilenkasto glatka i povrh svega njegovana struktura vlasi
 • Ostaje ravna i do 72h*/**

Steampod 3.0 pegla za kosu i proizvodi:

SteamPod rutina omogućava optimalno poštivanje vlakna, do 24h antifriz učinak i potpuno zaglađivanje za mekanu i prirodno sjajnu kosu: Steampod Krema – krema koja se aktivira parom za normalnu do debelu/osjetljivu kosu Steampod Mlijeko – mlijeko koje se aktivira parom za tanju kosu Steampod Serum za zaštitu vrhova za sve tipove kose kao završni dodir nakon korištenja Steampoda.

(Napomena: STEAMPOD kreme i serum nisu uključene u cijenu ovog uređaja!)

STEAMPOD tehnologija u kombinaciji s pripadajućom linijom proizvoda garantira izuzetne rezultate čak  i na najzahtjevnijem vlasištu. Para je ključna kako bi se aktivirali STEAMPOD proizvodi za njegu kose. S druge strane, STEAMPOD kreme i serum, korištene s drugim tradicionalnim uređajem za ravnanje kose, ne daju ni približne rezultate, jer je sastav proizvoda koncipiran na način da se aktivne tvari otpuštaju tek djelovanjem pare pomoću koje prodiru dubinski unutar vlakna kose, prvenstveno štiteći integritet strukture, a sekundarno dajući nevjerojatne i dugotrajne rezultate.

*Uz uređaj preporuča se korištenje pripadajuće Pro-Keratinske linije proizvoda STEAMPOD
*Linija sadrži dvije kreme aktivirane parom za zaglađivanje i obnavljanje kose, kremu za prirodnu do lagano osjetljivu kosu i kremu za osjetljivu do izrazito osjetljivu kosu. Obje kreme sadrže Pro-Keratin, ceramide i kationske agense koji pomažu u obnavljanju vlakna i jačanju međustaničnog cementa, za optimalnu zaštitu od oštećenja izazvanih zaglađivanjem.

**Treći proizvod u liniji je zaštitni serum aktiviran parom s hranjivim ekstraktima avokada i marelice. Specijalno dizajniran za izrazito oštećenu i oštećenu kosu. Koristi se na oštećenim dijelovima i vrhovima kojima je potrebna posebna njega.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Steampod 3.0 i poklon torbica Love by L’Oreal”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *