St Tropez pjena za samotamnjenje self tan 120 ml

St Tropez pjena za samotamnjenje za svaki tip tena. Najnagrađivaniji St Tropez proizvod. Nakon primjene osjećaj na koži je super lagan. Vrlo jednostavna za korištenje. Moći ćete se pohvaliti prirodnim tenom bez tragova nanošenja koji će potrajati danima. Inovativna express formula za samotamnjenje od blage do jake preplanulosti. Pogledajte detaljan opis!

249,00 kn

Nema na zalihi

Brand

Veličina

125ml

St Tropez pjena za samotamnjenje self tan 120ml je najnagrađivaniji i najprodavaniji je St Tropez proizvod! Obogaćena vitaminom E koji štiti i obnavlja kožu, tonira kožu do prekrasne brončane boje.

Vrlo jednostavno se nanosi spužvastom rukavicom za aplikaciju. Potrebno vrijeme za razvijanje preplanulosti: 4-8 sati koja traje 3-5 dana, ovisno o tipu kože.

Upotreba

  • napravite temeljiti piling kože
  • hidratizirajte suhe dijelove kože (laktove, koljena, šake i stopala)
  • aplicirajte St Tropez Pjenu za samotamnjenje spužvastom rukavicom od stopala prema vratu pazeći da ne utrljavate pjenu kako ne biste dobili neujednačen ten
  • nakon što prekrijete sve dijelove kože, ostavite da se pjena upije prije nego se odjenete
  • suzdržite se od znojenja odnosno vlaženja kože najmanje 4 sata nakon aplikacije pjene za samotamnjenje
  • nakon 4-8 sati istuširajte se te pokažite svoj preplanuo ten. Održavajte ten hidratizirajući kožu

VIDEO: Kako koristiti St Tropez pjenu za samotamnjenje

UPOZORENJE: Napravite test na koži prije apliciranja na cijelo tijelo. Ne nanosite proizvod na oštećenu i osjetljivu kožu. Izbjegavajte kontakt s očima ili usnama te isperite u slučaju da do njega dođe.

Ovaj proizvod ne služi kao zaštita od sunca. Učestalo izlaganje ne zaštićene kože suncu može uzrokovati ranije starenje kože, rak kože i ostale štetne učinke čak i onda ako ne izgorite.

1 recenzija za St Tropez pjena za samotamnjenje self tan 120 ml

  1. Mirsada

    Super mi je pjena. imala sam problem što nisam čitala pa sam je stavila na lice. znači jedno veliko ne. Naknadno sam uzela za lice. ZADOVOLJNA

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *