St Tropez In shower losion za postepeno samotamnjenje light

Korisničke ocjene: 5.00 od ukupno 5 (2 korisnika)

Ovo nije gel za tuširanje nego losion koji koristite za vrijeme tuširanja. Ostavite da djeluje tri minute i krenite se tuširati. Pratite preplanulost iz dana u dan.

174,00 Kn

Samo 2 komada na zalihi

Dodatne informacije

Brand

Veličina

200 ml

Opis

St Tropez In shower losion za postepeno samotamnjenje light pomoći će vam da uz minimalan trud u kratkom vremenu postignete nevjerojatne rezultate. Savršen za sve one užurbanog životnog stila ili jednostavno rečeno, za sve one koji žele preplanuli izgled tijekom cijele godine. Za brži i bolji rezultat razmotrite St Tropez express pjenu.

Upotreba

  • Nanijeti losion na čistu i vlažnu kožu (za vrijeme tuširanja kratko zaustavite tuš, nanesite, pričekajte 3 min. i to je to)
  • Ostaviti da djeluje 3 minute
  • Ponavljati postupak svakodnevno dok ne postignete željenu boju tena

Napravite test na koži prije apliciranja na cijelo tijelo. Ne nanosite proizvod na oštećenu i osjetljivu kožu. Izbjegavajte kontakt s očima ili usnama te isperite u slučaju da do njega dođe.

Ovaj proizvod ne služi kao zaštita od sunca. Učestalo izlaganje ne zaštićene kože suncu može uzrokovati ranije starenje kože, rak kože i ostale štetne učinke čak i onda ako ne izgorite.

Recenzije (2)

2 recenzije za St Tropez In shower losion za postepeno samotamnjenje light

  1. Ocjenjeno 5 od 5

    Lagana,preplanula ali prirodna boja.Daje jaču boju kroz više korištenja,prigodno za osobe svjetlije puti,ostavlja ujednačenu boju bez ikakvih mrlja,crta i slično.Uz sve to jako lagano korištenje.Moja preporuka!

  2. Ocjenjeno 5 od 5

    Vrlo jednostavna brza upotreba i ujednacena boja, bez fleka, kroz koristenje 3dana za redom dobije se jako lijepa boja! kupujem ponovno 🙂

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.