Smoothskin Bare Fit Ultrabrz IPL uređaj za odstranjivanje dlačica

Smoothskin Bare Fit Ultrabrz IPL uređaj za odstranjivanje dlačica

Zahvaljujući novom SmoothSkin Bare FIT (IPL) sustavu uklanjanja dlačica razveselite se svilenkasto glatkoj koži koja traje toliko dugo da ćete zaboraviti na bodljikave noge i pazuhe.

Najbrži je IPL uređaj na tržištu, a tretman cijelog tijelo možete završiti u samo 10 minuta!

 

 

2.254,00 kn (299,16 €)

Brand

Namjena

IPL; Uklanjanje dlačica

Najbrži IPL uređaj na tržištu. Iskoristite ga.

Smoothskin Bare Fit Ultrabrz IPL uređaj za odstranjivanje dlačica sa 100 bljeskova u minuti, možete tretirati cijelo tijelo (donji i gornji dio nogu, bikini zonu i pazuhe) u 10 minuta!

SIGURAN I JEDNOSTAVAN ZA UPOTREBU NA TIJELU I LICU

Smoothskin Bare Fit Ultrabrz IPL uređaj za odstranjivanje dlačica provjerava ton vaše kože prije svakog bljeska i aktivirat će se samo ako je bljesak siguran. Također se može koristiti za uklanjanje neželjenih dlačica na licu. Kako je područje lica uglavnom više izloženo suncu, naš senzor za ton kože znači da možete sigurno tretirati lice.

DODATNA SNAGA

Ima 30% dodatne energije od svog prethodnika, što vam daje još bolje rezultate na zahtjevnim područjima poput pazuha i bikini zone.

NEOGRANIČENI BLJESKOVI

Ima neograničen broj svjetlosnih impulsa. Dakle, više se ne morate brinuti o nestajanju bljeskova!

KLINIČKI ISPITAN

Dokazan je neovisno odobranim kliničkim ispitivanjima koja pokazuju vidljive rezultate u samo 4 tjedna.

TKO MOŽE KORISTITI SMOOTHSKIN PURE?

 

 

SmoothSkin Bare FIT pogodan je za osobe s tipom kože od 1 do 4 prema Fitzpatrickovoj skali. Nije pogodan za upotrebu na plavim, bijelim, sivim ili crvenim dlačicama.

Budući da svijetloplava, siva i bijela kosa ne sadrže dovoljno ili uopće ne sadrže melanin, IPL tretman neće djelovati na tim tipovima dlačica. Crvene dlačice sadrže drugu vrstu melanina koji također ne reagira na IPL.

SmoothSkin Bare FIT također nije prikladan za tamne tonove kože jer može uzrokovati oštećenja na koži poput opekotina, žuljeva ili promjene boje kože.

Da li je klinički testiran?

Uređaj je klinički testiran, što znači da je siguran i jednostavan za korištenje.  Istraživanja su pokazala 92% manje dlačica nakon samo 4 tjedna korištenja proizvoda, dok su prvi znakovi vidljivi u samo tjedan dana korištenja nakon kojih dlačice počnu prirodno ispadati.

Koliko je siguran?

SmoothSkin uređaj je siguran za korištenje, jer ima jedinstven i sofisticirani senzor tonova kože. Ukoliko senzor tonova kože ne prepozna valjani ton kože, aparat se ne može aktivirati. Za korištenje ovog uređaja nisu potrebni nikakvi dodatni kozmetički preparati ili gelovi.

Dobro je znati:

  •  ima neograničeno bljeskanje i namijenjen je samo jednom korisniku.

KAKO DJELUJE?

SmoothSkin Bare FIT osmišljen je kako bi pomogao razbiti ciklus rasta dlačica:

  1. Svjetlosna energija prenosi se kroz površinu kože i apsorbira melanin prisutan u osovini kose.
  2. Apsorbirana svjetlosna energija pretvara se u toplinsku energiju (ispod površine kože) što onemogućuje folikulima dlake daljnji rast.
  3. Obrađene dlačice prirodno ispadaju tijekom razdoblja koje može varirati od nekoliko dana do 1-2 tjedna, ovisno o pojedincu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Smoothskin Bare Fit Ultrabrz IPL uređaj za odstranjivanje dlačica”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.