_13290356
Revitalash Total Lash Beauty set za njegu trepavica

Revitalash Total Lash Beauty set za njegu trepavica

Tri praktična proizvoda u putnom pakiranju: Revitalash serum za rast trepavica, Revitalash Primer za volumen i Revitalash Volumizing maskaru. Ovi proizvodi prvi su liječnički proizvodi za rast trepavica i vodeći je proizvod u svojoj kategoriji, posebno formuliran za visoki učinak i djelotvornost. Potiče rast prekrasnih, mlađih i luksuznijih trepavica.

Posebna formula kombinira djelotvornost antioksidansa s inovativnom tehnologijom. Suvremena tehnologija u kombinaciji s peptidima i onog najboljeg iz botanike hrani i hidratizira trepavice održavajući ih mekanima, čvrstima i zdravima. Svaki sastojak ove formule posebno je testiran kako bi se osigurala učinkovitost i sigurnost.

439,00 Kn

Opis

Revitalash Total Lash Beauty set za njegu trepavica sastoji se od tri praktična proizvoda u putnom pakiranju. Pakiranje je dostatno za kompletnu njegu vaših trepavica.

Set sadrži Revitalash serum za rast trepavica, Revitalash Primer za volumen trepavica i Revitalash Volumizing maskaru. To su prvi liječnički proizvodi za rast trepavica i vodeći su proizvodi u svojoj kategoriji, posebno formulirani za visoki učinak i djelotvornost.

Potiču rast prekrasnih, novih i luksuznijih trepavica. Posebna formula kombinira djelotvornost antioksidansa s inovativnom tehnologijom. Suvremena tehnologija u kombinaciji s peptidima i onog najboljeg iz botanike hrani i hidratizira trepavice održavajući ih mekanima, čvrstima i zdravima. Svaki sastojak ove formule posebno je testiran kako bi se osigurala učinkovitost i sigurnost. Sadrži snažni anti mikrobni sistem koji sprječava nastanak bakterija unutar doze.

Set sadrži

  • Revitalash serum za rast trepavica 1ml – dostatan je za kuru od 5-6 tjedna ili 40 dnevnu terapiju (prvi rezultati vidljivi su nakon 4 tjedna). Tijekom trajanja tretmana nanosi se svakodnevno uz pomoć aplikatora, potrebno je očistiti trepavice i nanijeti proizvod uz sam rub trepavica. Ne ispirati. Za detaljne upute o korištenju pogledajte opis proizvoda.
  • Revitalash Volumizing primer 3ml – zaglađuje neposlušne trepavice i olakšava nanošenje maskare. Trenutno povećava volumen i dužinu trepavica, a sprječava grudice od maskara, razmazivanje i ljuštenje. Bogati indigo plavi pigmenti uljepšati će i posebno naglasiti bjelinu vaših bijeloočnica. Za najbolje rezultate nakon nanošenja primera nanesite Revitalash maskaru. Formula bogata peptidima, panetenolom i prirodnim voskovima koji štite i hrane trepavice.
  • Revitalash Volumizing Maskara 3ml – maskara visokih preformansi, s posebnom četkicom i formulom koja omogućuje odlične rezultate uz samo jedno nanošenje. Formula bogata biotinom i pantenolom, koji daju trepavicama sjaj, volumen i jačaju ih, te polimerima i prirodnim voskovima koji pomažu ojačati trepavice, potiču njihov rast i volumen

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Revitalash Total Lash Beauty set za njegu trepavica”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.