Revitalash liner olovka za oči Deep Java
Revitalash liner olovka za oči Deep Java

Revitalash liner olovka za oči Deep Java (smeđa)

Olovka za oči smeđe kremasto gelaste teksture pomaže uokviriti oči i učiniti ih većima. Njeguje i omogućava vrlo ujednačenu aplikaciju bez preskakanja. Sadrži i malu spužvicu te šiljilo za veću preciznost. Revitalash je vodeći brand u pospješivanju rasta trepavica i obrva. Proizvod je odobren od strane oftamologa i dermatologa. Hipoalergen je i nije testiran na životinjama.

189,00 kn

Samo 4 komad(a) na zalihi

Brand

Veličina

0,3 g, tri mjeseca

Revitalash je prvi i jedini liječnički brand koji garantira rezultate rasta obrva i trepavica. Saznajte više.

Revitalash liner olovka za oči Deep Java (smeđa) pomaže uokviriti oči i učiniti ih većima. Liner naglašava i daje im pomalo agresivniji izgled. Napredna formula pruža dovoljno hidratacije i osigurava jednakomjerne neprekinute linije.

Revitalash liner olovka za oči Deep Java je dugotrajna i prepuna vitamina E koji njeguju i štite kožu. Također, integrirano je šiljilo i mala spužvica za još reciznije apliciranje.

Osnovne značajke:

  • dugotrajan
  • bez mirisa
  • bez parabena
  • bez ftalata
  • bez sulfata
  • dermatološki i oftamološki testirano
  • hipoalergen

Kako se koristi

Jednom rukom nježno nategnite kapak. Mali prst ruke u kojoj imate tuš naslonite na jagodičnu kost i liniju započnite od sredine gornjeg kapka prema vanjskom kutu. Kratkim potezima dugim par milimetara iscrtajte granicu s trepavicama. Važno:  koristite kratke poteze, manje ćete griješiti i lakše pratiti oblik oka.

1 recenzija za Revitalash liner olovka za oči Deep Java (smeđa)

  1. Tena

    Možda je do mene, ali mislim da mi ne pristaje ova smeđa olovka – bolje bi mi pristajala crna. Imam zelene oči i iako je olovka kvalitetna i dugo traje, nije moja nijansa.

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.