RevitaLash advanced serum za rast trepavica
RevitaLash advanced serum za rast trepavica

RevitaLash advanced serum za rast trepavica 3,5 ml

Originalni, jedinstveni, oftamološki proizvod razvijen za rast trepavica, obnovu i jačanje. Vodeći u svojoj kategoriji. Štiti od ispadanja i lomljenja. Trepavice su zdravije, fleksibilnije i snažnije. Koristi se jednom na dan. Klinički testirano s potvrđenim djelovanjem.

Preporuča se osobama s jakim oštećenjima ili potpunim izostankom trepavica ili obrva (kemoterapija i slično). Djeluje i kada već imate umjetne trepavice, a želite potaknuti rast prekrasnih i luksuznijih trepavica. Pomogli smo mnogim poznatima, a među njima i sveprisutnoj Kim Kardashian.

989,00 kn

Brand

Veličina

3,5 ml

Sastav

Cruelty free, Hypoallergenic, Vegan

Šest mjeseci ili 180 dana uz najbolju cijenu za nove, zdravije, gušće i čvršće trepavice. Čak 98% korisnica Revitalash proizvoda ističe djelotvornost i hvali se gušćim, dužim i bujnijim trepavicama.

RevitaLash advanced serum za rast trepavica 3,5 ml dostatan je za kuru od 6 mjeseci ili 180 dnevnu terapiju (prvi rezultati vidljivi su nakon 4 tjedna). Tijekom trajanja tretmana nanosi se svakodnevno uz pomoć aplikatora, potrebno je očistiti trepavice i nanijeti proizvod uz sam rub trepavica. Ne ispirati. Za detaljne upute o korištenju pogledajte opis proizvoda.

Ovaj proizvod prvi je liječnički proizvod za rast trepavica i vodeći je proizvod u svojoj kategoriji, posebno formuliran za visoki učinak i djelotvornost. Pomaže u zaštiti trepavica od slobodnih radikala, štiti ih od lomljenja i ispadanja. Potiče rast prekrasnih, mlađih i luksuznijih trepavica.

Posebna formula BioPeptin Complex® kombinira djelotvornost antioksidansa s inovativnom tehnologijom. Sadrži sastojke potrebne da bi se potaknuo prirodni rast i ljepota trepavica. Serum je bogat peptidima, lišidima i biotinom, antioksidansima i vitaminima koji trepavice njeguju i čuvaju te im nude prijeko potrebnu vlagu. Svaki sastojak ove formule posebno je testiran kako bi se osigurala učinkovitost i sigurnost. Sadrži snažni anti mikrobni sistem koji sprječava nastanak bakterija unutar doze.Nakon upotrebe trepavice su gušće, meke i zdravog izgleda. Proizvod je moguće koristiti i kada imate ekstenzije.

Općenito, ovaj serum idealan je za sve koji iz bilo kojeg razloga imaju problem s pravilnim rastom trepavica. Ili su im one prorijeđene. Ili, pak, rastu neujednačeno. Priču o Revitalash proizvodima započeo je jedan liječnik u SAD. Ukoliko tražite prirodni poticaj za njihov ponovni rast, ovaj proizvod je za vas.  RevitaLash serum u ovom pakiranju bit će dostatan za 4 mjeseca upotrebe. Vodeći je proizvod u svojoj kategoriji, posebno formuliran za visoki učinak i djelotvornost. Svi Revitalash proizvodi, pa tako i RevitaLash su klinički testirani i potvrđeno je njihovo djelovanje, pogotovo kod osoba s jakim oštećenjima ili potpunim izostankom trepavica ili obrva (kemoterapija i slično). Pogledajte i ostale Revitalash proizvode.

RevitaLash serum za rast trepavica 3,5 ml sadrži posebni aplikator koji će spriječiti će da se formula razlije po oku i da ostane gdje je nanesena dok istovremeno osigurava jednostavno i ravnomjerno nanošenje proizvoda.

Ključni sastojci RevitaLash advanced serum za rast trepavica 

 • swertia aponica i ginseng – biljni ekstrakti bogati antioksidansima i vitaminom B, štite i revitaliziraju
 • protein pšenice – bogat aminokiselinama, peptidima i vitaminom B, učvršćuje, zaglađuje i obnavlja
 • neven – hidratizira trepavice kako bi ih sačuvao od isušivanja i lomljenja
 • peptidi
 • lipidi
 • biotin
 • ekstrakt zelenog čaja
 • obogaćen panthenolom.

Upotreba RevitaLash advanced serum za rast trepavica

 • svakodnevno uz pomoć aplikatora nanijeti na čiste trepavice
 • nanositi uz sam rub trepavica
 • ne ispirati

Može li Revitalash serum ići i na ekstenzije trepavica?

Da, može s tim da je aplikacija drugačija od one na prirodnim jer se serum kod prirodnih trepavica nanosi po gornjem vanjskom rubu kapka tj. trepavica, a u slučaju ekstenzija serum se nanosi ispod tj s unutarnje strane kapka (od ispod). I ne, serum ne utječe na ekstenzije tj njihovu trajnost.

Serum je

 • oftamološki formuliran
 • dermatološki odobren
 • hipoalergen
 • ne izaziva iritacije
 • vegan friendly
 • cruelty free
 • može se sigurno koristiti i na ekstenzijama trepavica

Kako koristiti Revitalash za rast trepavica (video)

1 recenzija za RevitaLash advanced serum za rast trepavica 3,5 ml

 1. vesna.salig

  ovaj serum koristim već 6 tjedana i mogu reći da se stvarno vidi velika razlika, trepavice su mi duže i gušće, apsolutno vrijedi ali je cijena malo previsoka

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *