Reuzel vosak za kosu visokog sjaja od vanilije

Za sve tipove kose i pravi gentelmanski look cijeli dan. Ovu pomadu osmislili su i napravili vrhunski majstori Schorem Barbershopa jednog od najpoznatijih svjetskih barber salona. Iz tog razloga možete vjerovati ovom proizvodu jer je proizašao iz ruku profesionalaca.

122,00 Kn

Dodatne informacije

Brand

Veličina

113 g

Wow factor

Može se koristiti na svim tipovima kose i omogućava pravi gentlemenski look kroz cijeli dan.

Opis

Reuzel vosak za kosu visokog sjaja od vanilije Red Pomade sadrži formulu koja je topiva u vodi. Ovo je izvrsna pomada za sve tipove i debljine kose. učinak je dugotrajan i vidiljiv. Pustite mašti na volju jer sada znate s kojom pomadom možete od svoje kose napraviti što god želite.

Kontrolira postojeći sjaj i jačinu kose te je Reuzel High Sheen Red odličan izbor za aktivnog muškarca.

Za najbolji učinak ove pomade kosu posušite fenom da bude potpuno suha te nakon toga nanesite proizvod. Radi se o dugotrajnoj pomadi koja se ne suši i ne stvrdne nakon vremena što omogučava promjenu stila i tokom dana.

Nakon prvog korištenja već ćete i sami znati najbolje koliko pomade i vode pomješati kako biste postigli svoj željeni stil.

Sastojci:

Water, Ceteareth-25, PEG-7 Glyceryl Cococate, Propylene Glycol, Polysorbate-20, PEG-7 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Sorbic Acid, Fragrance, Benzyl Alcohol, Coumarin, Limonene d, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellol, Linalool, Lyral, Alpha-Isomethyl Ionone, CI 15510 Orange 4.