Reuzel regenerator za bradu koji se ne ispire

Ova krema/regenerator mekša bradu i čini je urednom i čistom. Daje bradi zdrav i svjež izgled, mekoću i sprječava prhutanje. Vlasnici patenta su profesionalci Schorem Barbershopa jednog od najpoznatijih svjetskih barber salona.

99,00 kn

Nema na zalihi

Brand

Veličina

70 ml

Osim brade njeguje i kožu ispod brade kako bi bila hidratizirana i meka.

Reuzel regenerator za bradu koji se ne ispire je pjena koja se brzo upija te bradu čini vrlo mekanom, urednom i oblikovanom. Osim što je bitno brinuti o svojoj bradi bitno je i brinuti o svojoj koži ispod nje. Ova Reuzel pjena hidratizira bradu i kožu kako bi lice izgledalo svježe. Kod početničkih brada smanjuje iritaciju i potiče rast gušće brade.

Kako koristiti reuzel regenerator?

Pritisnite pumpicu 2-4 puta na svoj dlan te utrljajte ravnomjerno kroz cijelu bradu, pričekajte nekoliko sekundi da se pjena upije i lagano posuši i zatim počešljajte. Prije nanošenja ako je brada mokra posušite je.

Reuzel pjena za bradu namijenjena je svoj gospodi koja drži do svoje brade ili brka. Iz brade miče neugodne mirise daje bradi zdrav i svjež izgled, mekoću i sprječava prhutanje.

2 recenzije za Reuzel regenerator za bradu koji se ne ispire

  1. Max

    Kupila mi cura 🙂 Sjajna stvar. Umiješ se i naneseš. Gotovo. Brada je mekša i mirisnija.

  2. Dean_ST

    Jako kvalitetna pjena koja se jako dobro razmazuje. Iako pušim uklanja mirise s brade i brkova. Preporuka svakome tko želi brzo očistiti i njegovati bradu.

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *