Reuzel pomada za kosu za jako učvršćivanje i visoki sjaj

Reuzel pomada za kosu za jako učvršćivanje i visoki sjaj izvrsna za sve tipove i debljine kose. Ovu pomadu osmislili su i napravili vrhunski majstori Schorem Barbershopa jednog od najpoznatijih svjetskih barber salona.

150,00 kn (19,91 €)

Brand

Veličina

113 g

Može se koristiti na svim tipovima kose i omogućava pravi gentlemenski look kroz cijeli dan.

Reuzel pomada za kosu za jako učvršćivanje i visoki sjaj pruža vidljiv i dugotrajan učinak. Pustite mašti na volju jer sada znate s kojom pomadom možete od svoje kose napraviti što god želite. Miris vanilije očarat će svakoga i izmamiti koji pogled prema vama.

Primjena:

Najčvršći izgled: Nanijeti na suhu kosu i stilizirati fenom

Osrednja jačina: Nanijeti nakon brisanja kose ručnikom

Nanijeti na prst i zagrijati dlanovima i potom temeljito primjeniti na kosu od korijena do vrha. Prema potrebi nanijeti još proizvoda ili vode. Reuzel se ne suši niti otvrdne u kosi tako da možeš obnoviti frizuru tijekom dana po potrebi, bez gubitka kontrole i sjaja.

Sastojci:

Voda, Ceteareth-25, Ceteareth-20, PEG-7 Glyceryl Cocoate, PEG-25 Hydrogated Castor Oil, Polysorbate-20, Fragrance, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, AMP-Acrylates/Allyl Metrhacrylate Copolymer, Hexyl Cinnamal, Sorbic Acid, Lilial, Lyral, Linalool, Orange 4

1 recenzija za Reuzel pomada za kosu za jako učvršćivanje i visoki sjaj

  1. Dragan Žurić

    Probao sam sve Reuzel pomade, ova je definitivno naj. Naime, drzi formu i kiša joj ne smeta koiko crvenoj pomadi na primjer. Zelena pomada je najmirisnija ali malo manje snažna. Eto, nadam se da sam zradio svoj kupon kod 🙂

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.