Reuzel krema za njegu brade i kožu lica – balzam

Ovo je vrhunski balzam koji je (kažu nam stručnjaci iz muških salona) jedini nužno potreban za njegu brade i područje lica pod dlakama. Nakon pranja i jutarnje njege ravnomjerno nanesite ovaj balzam na brkove i bradu te vrat. I to je to! Izravnat će dlake i ukloniti neugodne mirise. Dati bradi zdrav i svjež izgled, mekoću i spriječiti prhutanje. Balzam je djelo profesionalaca Schorem Barbershopa jednog od najpoznatijih svjetskih barber salona.

101,00 Kn

Brand

Veličina

35 g

Osim brade njeguje i kožu ispod brade kako bi bila hidratizirana i meka.

Reuzel krema za njegu brade i kožu lica (zapravo balzam) brzo upija te bradu čini urednom i oblikovanom. Osim što je bitno brinuti o svojoj bradi bitno je i brinuti o svojoj koži ispod nje. Ova Reuzel krema hidratizira bradu i kožu kako bi lice izgledalo svježe. Kod početničkih brada smanjuje iritaciju i potiče rast gušće brade.

Kako koristiti Reuzel kremu za njegu brade?

Zagrijte dlanove trljajući ih. Kažiprstom odredite idealnu količinu kreme (ovisno o bradi, količina bi trebala odgovarati kuglici veličine zrna graška) te protrljajte rukama i nanesite na bradu. Pričekajte nekoliko sekundi da se krema upije i lagano posuši, a zatim počešljajte. Prije nanošenja osušite bradu.

Reuzel krema za njegu brade kože i lica namijenjena je svoj gospodi koja drži do svoje brade ili brka. Iz brade miče neugodne mirise daje bradi zdrav i svjež izgled, mekoću i sprječava prhutanje.

2 recenzije za Reuzel krema za njegu brade i kožu lica – balzam

  1. Darko B.

    Kada je brada stilizirana odnosno pošišana većina balzama će izdržati no kada se dogodi da je brada duža i da se kovrča ovaj balzam nema premca. Jednostavno prijanja i fino se razmazuje i ne ostaju sitne grudice. Miris je sasvim u redu i koža lijepo izgleda pa čak mogu reći da nije potrebno hidratizirati lice (ovisi o tipu kože). Preporučio bih proizvod onima koji vole da im je brada uredna.

  2. Pavel Šmrika

    Sjajna pomada ugodnog ali nenapadnog mirisa. Potrebno je nanijeti jako malu količinu! Otprilike komadić, polovica zrna graška i dobro ali jako dobro ugrijati udlanovima i potom umasirati u bradu u obrnutom smjeru i potom izgladiti ili počešljati.
    Rezultat je da hrani kožu i nema više povrebenog svraba za koji mi je frizer rekao da je rezultat pranja brade klasičnim sapunom :/ Naime, kada imate bradu kožu treba jače hidratizirati a ova pomada radi upravo to. Naravno i stilizira jer ipak je u pitanju maslo 🙂

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *