Repechage C-Serum® filtrat morske alge

Repechage C-Serum filtrat morske alge

Sažan multi-kompleks serum je lagani serum bez ulja uz koji će svaki tip kože izgledati bolje te biti mekši i glađi. Pogodan je za sve tipove kože, posebno za dehidriranu kožu koja pokazuje rane znakove starenja, sitne linije, neujednačen ton i vidljive mrlje.

470,00 kn

Brand

Vrsta kože

anti-age, svi tipovi kože

Veličina

30 ml

Sastav

bez glutena, bez parabena

C-Serum je prvi Repachageov korak poznatog tretmana za lice Four-Layer Facial!

Repechage C-Serum filtrat morske alge je multi-kompleks lagani serum bez ulja uz koji će svaki tip kože izgledati i biti mekši i glađi. C-Serum, skraćenica od citoserum, je posebni filtrat morske alge Laminaria Digitata te Carrageenan (crvene alge). Pomaže zadržati vlagu i sprečava stvaranje sitnih linija i bora. Pogodan je za sve tipove kože, posebno za kožu koja ima rane znakove starenja s dehidracijom, sitnim linijama, neujednačenim tonom kože i mrljama. Također će biti dobar za masnije tipove kože jer pomaže u nadoknađivanju izgubljene vlage bez opterećivanja kože ili začepljenja pora.

KLJUČNI SASTOJCI Repechage C-Serum filtrat morske alge:

  • morska alga Laminaria Digitata – obogaćen sa 12 vitamina i minerala, 42 elementa u tragovima, 18 aminokiselina, florotaninima i antioksidantima
  • Carrageenan crvena alga – prirodni izvori vitamina, minerala i aminokiselina te pomaže kod omekšavanja, posvjetljivanja i nadopunjavanja izgubljene vlage kože

Water/Aqua/Eau, Laminaria Digitata (Seaweed Cytoserum), Glycerin, Carrageenan (Chondrus Crispus), Sodium Dimydroxyacetate, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sorbic Acid.

Upotreba:

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Repechage C-Serum filtrat morske alge”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *