Daily Cultures čaj s probiotikom Breakfast tea

Klasičan crni čaj pune arome i okusa. Probiotici mu ne mijenjaju okus i nećete ih osjetiti na jeziku ali u tijelu svakako da! Više energije i imuniteta tijekom cijelog dana uz samo jednu šalicu i dnevnu dozu dobrih bakterija. Ne sadrži laktozu, vruća voda ne smeta dobrim bakterijama! Čajevi u filter vrećicama priprema: u šalicu kipuće vode dodajte vrećicu čaja.

39,90 kn

Brand

Veličina

14 vrećica, 35 g

Sastav

100% bez laktoze, 100% prirodno, 10x snažniji, bez šećera, Vegan

Ako trebate dobre bakterije (probiotike) a ne podnosite laktozu ovo je IT proizvod.

Daily Cultures čaj s probiotikom snaži imunitet i dostavlja zdrave bakterije bez laktoze! Istraživanja su pokazala da je naše fizičko, mentalno i emotivno stanje direktno povezano s bakterijama koje žive u našoj utrobi i probavnom sustavu. Zbog toga je iznimno bitno da nam tijelo ima zdrave zalihe dobrih bakterija. Jedan od najlakših načina kako potaknuti zdravlje probavnog sustava je da svakodnevnu prehranu obogatimo probioticima.

Daily Cultures jednostavno je, brzo, lako i zdravo rješenje. Uz šalicu čaja brzo ćete se osjećati bolje i s više energije tijekom cijelog dana. Uz dnevnu dozu Daily Cultures čajeva obogaćenih probioticima osigurati ćete u jednoj šalici vašem tijelu, jednostavno, brzo i lako zdravu dnevnu dozu probiotika, 10x učinkovitijih od onih mliječnih.

Sastojci:

  • Crni čaj (99%)
  • GanedenBC30®(Bacillus coagulans GBI-30 6086) (1%)
  • Sadrži soju (u tragovima)

Glavne značajke Daily Cultures čaj s probiotikom Breakfast:

  • Svijetle, zlatne boje, ova Breakfast mješavina čaja, osim što je fantastičnog okusa, obogaćena je dobrim bakterijama (koje su bez okusa)
  • 14 vrećica
  • Ocijenjena 5/5 od potrošača
  • 100% prirodan, bez laktoze, bez šećera

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Daily Cultures čaj s probiotikom Breakfast tea”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *